Ένα καινούργιο αμαξίδιο θα ήταν μία καινούργια ζωή για τον Ρ. Ένα υπέροχο, 14χρονο παιδί, πολύ κοινωνικό, που τρελαίνεται για βόλτες και του αρέσει να είναι με κόσμο. Μεγάλωσε, όμως, και το παλιό του αμαξίδιο δεν τον εξυπηρετεί πια. Έτσι, λοιπόν, η ευχή του διατυπώθηκε μέσα από το στόμα των γονιών του, καθώς ο ίδιος δεν έχει λόγο, αλλά εκείνοι γνωρίζουν καλά τι θα σήμαινε για εκείνον ένα αμαξίδιο, με το οποίο θα μπορεί να απολαμβάνει όλα όσα του αρέσουν.

Η νεράιδά του «συνωμότησε» γλυκά με τη φυσικοθεραπεύτριά του και ετοίμασε για εκείνον μία μοναδική ημέρα. Στο ολοκαίνουργιο αμαξίδιό του, ο Ρ. επισκέφθηκε το  Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας & Ιπποθεραπείας της περιοχής του κι εκεί γνώρισε τον καινούργιο καλύτερό του φίλο, τον Ερμή.

Ένα πανέμορφο καφέ άλογο, με το οποίο δέθηκαν από το πρώτο λεπτό. Πρώτη φορά έβλεπε και άγγιζε άλογο και η χαρά του ήταν εμφανέστατη σε όλους! Αφού ξεναγήθηκαν και στον υπόλοιπο χώρο και είδαν πολλά ακόμα ζωάκια, όπως κότες και καμαρωτά παγώνια, ο Ρ. και η οικογένειά του έφτασαν σε ένα όμορφο σημείο, στολισμένο με μπαλόνια που του αρέσουν, μουσική και πολλά δώρα! Οι νεράιδες είχαν μάθει πόσο του αρέσει να ζωγραφίζει, αλλά και τα έντονα χρώματα, η μουσική και τα παιχνίδια με μουσική, αλλά και τα μπαλόνια, και φρόντισαν να έχει από όλα!

 Ο Ρ. τα λάτρεψε όλα! Το γέλιο του ηχούσε βάλσαμο στα αυτιά μας, αφού ήμασταν σίγουροι πλέον πως είχαμε καταφέρει το στόχο μας: ο Ρ. θα είχε πλέον μία καινούργια καθημερινότητα, γεμάτη βόλτες και κόσμο, όπως ονειρευόταν…

θερμά τη Skroutz για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ηλέκτρα Στυλιανοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Diamantis Totief Photography, Βήμα-βήμα Κέντρο θεραπευτικής ιππασίας & ιπποθεραπείας, Pizza Fan, Ζαχαροπλαστείο Νίκος, MyIkona, Craftbox