Η Ρ. λατρεύει την Ιταλία και ειδικά, τη Ρώμη. Της αρέσει πολύ η κουλτούρα αυτής της χώρας και το όνειρό της ήταν να την επισκεφθεί. Είναι τόση η αγάπη της για αυτήν την πόλη, που μαθαίνει να μιλάει Ιταλικά. Και έχει και μία φίλη στη Ρώμη, μέσω διαδικτύου, που ήθελε πάρα πολύ να συναντήσει.

Όταν η νεράιδα την πήρε τηλέφωνο για να γνωριστούν, επειδή μιλάει και εκείνη Ιταλικά, της συστήθηκε ως η φίλη της από την Ιταλία, για να της κάνει πλάκα και να σπάσει πιο γρήγορα ο πάγος. Μόλις η νεράιδα αποκάλυψε την ταυτότητα της, η Ρ. κατενθουσιάστηκε, γιατί κατάλαβε ότι ξεκινούσε το ταξίδι της ευχής της! Χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε ότι η ευχή της είναι να πάει στη Ρώμη μαζί με την οικογένεια της. Ήξερε ακόμη και τα μέρη που ήθελε να επισκεφθεί.

Όταν έφτασε στη Ρώμη, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το όνειρό της γινόταν πραγματικότητα και ήταν τόσο χαρούμενη για αυτό! Όλη η οικογένεια εντυπωσιάστηκε από την πόλη, έζησαν την ιταλική κουλτούρα, δοκίμασαν τις ξακουστές γεύσεις της, όπως τις αυθεντικές ιταλικές πίτσες, τα λαχταριστά ζυμαρικά αλλά και τα περίφημα παγωτά της Ιταλίας. Παρόλο που το περπάτημα ήταν αρκετό, για να μπορέσουν να γυρίσουν όλη την πόλη, ήταν τόσο χαρούμενοι και εντυπωσιασμένοι που τίποτα δεν τους σταματούσε.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συναντήθηκαν με τη νεράιδα και δεν σταμάτησαν να την ευχαριστούν για όλο αυτό που έζησαν. Η Ρ. μαγεύτηκε από τη Ρώμη, όλη η οικογένεια γύρισαν ανανεωμένοι, γεμάτοι νέες εμπειρίες και εικόνες που θα τους δώσουν νέα ώθηση για να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά τους.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: TAXIWAY