Η ευχή της Ρ. ήταν να αποκτήσει ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας και είχε ξετρελαθεί που θα εκπληρωνόταν η ευχή της. Φορτωμένα με πολλά δώρα κατέφθασαν εκείνη τη μέρα νεράιδες και ξωτικά.

Όταν έφτασαν στο εστιατόριο, κοιτούσε παντού τριγύρω, για να αποτυπώσει την θέα, με τα μάτια της αλλά και με το κινητό της. Αν και στην αρχή ήταν σφιγμένη, σιγά σιγά άρχισε να λύνετε και να μιλάει περισσότερο. Ήθελε να δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα και διαφορετικές γεύσεις.

Με κάθε σακούλα ένιωθε όλο και μεγαλύτερη έκπληξη καθώς δεν περίμενε πολλά από τα μικρά δωράκια που λάμβανε. Ήταν πράγματα που επιθυμούσε και χαιρόταν που τα είχε. Την ίδια χαρά και έκπληξη την έβλεπες και στην οικογένεια της. Μόλις άνοιξε και το τελευταίο δώρο, που ήταν το laptop της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της. Φαινόταν όχι μόνο στο χαμόγελο της αλλά και στα μάτια της η ευτυχία.

Στο τέλος της ευχής της, μας είπε ότι δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί το βράδυ από τη χαρά της! Αλλά δεν ήταν αυτό η μόνη μας έκπληξη. Μερικές μέρες μετά, ένα e-mail από την οικογένειά της κατέφθασε στον νεραϊδόκοσμο. Ένα email που μας συγκίνησε βαθιά και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε! Τι έλεγε; Πόσο ευτυχισμένη ήταν η Ρ., αλλά όλη η υπόλοιπη οικογένεια!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάκης Σωτηρίου, Δημητράντζου Αναστασία

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ορίζοντες-Όμιλος Καστελόριζο, Μyikona, Secretlab

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!