Λαχνοί που χαρίζουν δώρα και χαμόγελα!

Κάθε χρόνο το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργανώνει μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά για την οικονομική ενίσχυση του Έργου του Οργανισμού.

Ιδιώτες και εταιρείες λαμβάνουν μέρος αγοράζοντας λαχνούς και χαρίζουν χαμόγελα! Αγοράστε τους λαχνούς μας, κερδίστε πλούσια δώρα και μοιραστείτε μαζί μας τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής!

Δείτε παρακάτω τις τρέχουσες λαχειοφόρους αγορές, αλλά και τα αποτελέσματα παλαιότερων.

Τοποθετήστε ένα Κουτί Συλλογής Χρημάτων στο κατάστημά σας!

Αν έχετε κατάστημα ή αλυσίδα καταστημάτων, μπορείτε κι εσείς να συμβάλετε στην ενίσχυση του έργου του Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τοποθετώντας ένα ή περισσότερα κουτιά συλλογής χρημάτων, σε εμφανή χώρο του καταστήματός σας (συνήθως δίπλα στα ταμεία). Οι πελάτες σας μπορούν να δωρίσουν όποιο ποσό επιθυμούν στον Οργανισμό, φέρνοντας κάποια σοβαρά άρρωστα παιδιά πιο κοντά στο όνειρό τους!

Το κάθε κουτί έχει εμφανή σήμανση Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και μπορεί να συνοδεύεται και με φυλλάδια, που θα σας προμηθεύσουμε εμείς, ώστε να τα βρίσκουν οι πελάτες σας στο χώρο της επιχείρησή σας και να ενημερώνονται για το έργο μας.

Hotel Check Out – 1€ ή 2€ μόνο είναι αρκετά!

Μπορείτε κι εσείς να χαρίσετε τη δύναμη μιας μεταμορφωτικής εμπειρίας σε ένα παιδί με πολύ σοβαρή ασθένεια, πραγματοποιώντας την πιο βαθειά του ευχή! Το Check Out for A Wish είναι ένα πρόγραμμα που φιλοδοξεί με τη συνεργασία Ξενοδοχείων και εστιατορίων να ενισχύσει την αποστολή του Οργανισμού. Κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα κατά το Check Out – την εξόφληση του λογαριασμού του, να δωρίσει ένα συγκεκριμένο ποσό (πχ. 2€), βοηθώντας έτσι το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) να εκπληρώσει ακόμα περισσότερες Ευχές παιδιών!

Ένας άλλος τρόπος ενίσχυσης του Οργανισμού, εάν είστε εστιατόριο, καφέ ή ζαχαροπλαστείο, είναι η δημιουργία ενός πιάτου, μενού ή ροφήματος, του οποίου τα έσοδα θα δωρίζονται για την εκπλήρωση μιας συγκεκριμένης ευχής. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

[email protected] ή 210 9637660 (εσωτ.110)

Ξενοδοχεία και Εστιατόρια που μας υποστηρίζουν