Το Αστέρι της Ευχής θα συνεχίσει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα για 23η συνεχόμενη χρονιά. Ένα ταξίδι με προορισμό κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό, ώστε να φωτίσουν μαζί την ευχή ενός παιδιού που νοσεί από μία πολύ σοβαρή ασθένεια.
Με μόλις €2, ο καθένας από εσάς μπορεί να συμβάλει με τη δωρεά του στην εκπλήρωση ευχών, λαμβάνοντας ως αναμνηστικό της προσφοράς σας το Αστέρι της Ευχής.
Με μήνυμα «Σε έχω στην καρδιά μου» και με το χαρακτηριστικό του μπλε χρώμα, το Αστέρι της Ευχής καλεί όλους εσάς να έχετε στην καρδιά σας τα παιδιά ευχής. Για πρώτη χρονιά μπορείτε να γράψετε τη δική σας ευχή από καρδιάς για τα παιδιά ευχής και να μας την αποστείλετε. Εμείς θα φροντίσουμε να φτάσουν όλες οι ευχές – καρδιές στα παιδιά μας για να αντλήσουν δύναμη για τον καθημερινό τους αγώνα.

Κάθε αστέρι κρύβει αγάπη και … ΕΥΧΕΣ!

Πατήστε σε ένα από τα παρακάτω Αστέρια και διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος στο σχολείο σας ή κάντε άμεσα την παραγγελία σας

Αξιοποιήστε το παραμύθι ευγνωμοσύνης που ετοιμάσαμε για να εξηγήσετε το έργο μας σε παιδιά και γονείς. Ζητήστε μας την έντυπη έκδοση!

Γραμμή Επικοινωνίας για το Αστέρι της Ευχής: 2109637667 – 6946856934

[email protected]

Συντονίστρια Ομάδα: Μαρία Γκαμαλούτσου, Φωτεινή Ποπώλη, Αναστασία Αναγνώστη, Ελένη Μουρελάτου

Ας ακούσουμε τα παιδιά μας, Βασιλική & Γιάννη, πρωταγωνιστές της φετινής μας καμπάνιας

«Ως παιδί ευχής μου δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσω την ευχή μου μέσω του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Όσο διήρκησε το  ταξίδι της ευχής, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη. ‘Ήρθα σε επαφή με αγαπημένα μου πρόσωπα, που ήταν αδύνατο να δω κατά τη διάρκεια των θεραπειών μου, και σε συνδυασμό με το κινητό που είχα ονειρευτεί, ήταν μία αξέχαστη ημέρα που θα με συνοδεύει για πάντα. Το έργο του Make-A-Wish δεν είναι μόνο η εκπλήρωση της ευχής, αλλά και ένα καταπληκτικό, γεμάτο εκπλήξεις και χαρά, ταξίδι.

Οι εθελοντές του Οργανισμού λαμβάνουν και νιώθουν τη χαρά και την ευτυχία του κάθε παιδιού και όλες μου οι φίλες που συμμετείχαν στην ευχή, πλέον θέλουν να γίνουν εθελόντριες και νεράιδες!» Βασιλική

 

«Ο Γιάννης μου, που είναι ένα παιδί τόσο ειλικρινές και αυθόρμητο, χάρηκε πολύ, πέρασε πολύ όμορφα και ήρθατε πολύ κοντά του! Το Κάνε-Μια-Ευχή είναι λατρεμένο! Η αντιμετώπιση και ειδικά η προσέγγισή σας είναι τόσο ευγενική και γλυκιά! Οι οικογένειες με παιδιά που έχουν δικαίωμα για ευχή να εμπιστευτούν τον Οργανισμό και ο κόσμος που μπορεί να υποστηρίξει με μία δωρεά ή εθελοντικά, να το κάνει…!» μας είπε η μητέρα του Γιάννη

Όλο το έντυπο υλικό του προγράμματος Αστέρι της Ευχής έχει τυπωθεί σε χαρτί με πιστοποίηση FSC® (χαρτί που προέρχεται από δάση με υπεύθυνη διαχείριση). Αξιοποιώντας χαρτί με πιστοποίηση FSC® σώσαμε 247 δέντρα!

Χορηγοί Προγράμματος Αστέρι της Ευχής 2021 – 2022

god-make-a-wish-logos