«Το Παρίσι είναι ένας μαγικός προορισμός, που μόλις φτάσει κανείς αμέσως αλλάζει διάθεση και ψυχολογία. Είναι όλα πιο ρομαντικά και όμορφα!». Αυτά ήταν τα λόγια της Σοφίας, η οποία δεν πτοήθηκε στιγμή από το κρύο. Παρέα με την αγαπημένη της οικογένεια, εξερεύνησαν κάθε σπιθαμή της Πόλης του Φωτός και επισκέφθηκαν όσα περισσότερα μνημεία μπορούσαν.

Από την πρώτη στιγμή που τη συναντήσαμε, η Σοφία μας μετέδωσε τη θετική της ενέργεια, κατακτώντας μας ολοκληρωτικά με το υπέροχο χαμόγελό της. Ένα όμορφο, γελαστό κορίτσι, που δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία της και τη θετική της σκέψη!

Η ευχή της Σοφίας ήταν να επισκεφθεί το Παρίσι. Ως το μόνο μέλος της οικογένειας που δεν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό, ήξερε πολύ καλά από την αρχή ποια ήταν η βαθύτερη επιθυμία της, τι θα ζητούσε από τις νεράιδες. Εκτός από το γεγονός ότι θεωρεί την πόλη μαγική, η Σοφία μιλάει γαλλικά (έχει πάρει μάλιστα και πτυχίο), οπότε θα είχε την ευκαιρία και να εξασκήσει τη γλώσσα, μία σκέψη που της προκαλούσε ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό! Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, γνωρίζει τα πάντα για την πόλη και είχε έτοιμη τη λίστα με τα μνημεία που ήθελε να επισκεφθεί: το Παλάτι των Βερσαλλιών, την Αψίδα του Θριάμβου, τον Πύργο του Άιφελ, τον Σηκουάνα, το Μουσείο του Λούβρου…όσα περισσότερα γινόταν!

Επέστρεψε από το Παρίσι γεμάτη εικόνες, μελωδίες, μυρωδιές, γεύσεις! Όλες οι αισθήσεις εντείνονται σε αυτή τη μαγική πόλη και η Σοφία έζησε ένα αξέχαστο ταξίδι ευχής! Τα λόγια της μιλήσαν κατευθείαν στην καρδιά μας: «Σας ευχαριστώ πολύ που κάνατε ένα όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα. Χρόνια έλεγα ότι θέλω να πάω στο Παρίσι και να που ήρθε η στιγμή. Δεν το πιστεύω όλο αυτό που έζησα. Πραγματικά σας ευχαριστώ!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!