Μία φθινοπωρινή μέρα, ένα σπίτι ήταν ανάστατο από χαρά. Φίλοι και συγγενείς της Σοφίας είχαν συγκεντρωθεί και περίμεναν τη νεράιδα που θα πήγαινε να εκπληρώσει την ευχή της. Ήταν εμφανώς μία γιορτινή μέρα! Η άφιξη του νεότερου μέλους της οικογένειας καθυστέρησε λίγο την εκπλήρωση, αλλά με τον ομορφότερο τρόπο, αφού έφερε ακόμα περισσότερα χαμόγελα σε όλους.

Η Σοφία το σκέφτηκε πολύ, πριν καταλήξει στην ευχή της. Είχε διάφορες σκέψεις και επιθυμίες, τις οποίες τελικά κατάφερε να αξιολογήσει και να καταλήξει πως η μεγαλύτερη επιθυμία της ήταν να αποκτήσει ένα καινούργιο δωμάτιο, το οποίο θα μοιράζεται με τα αδέρφια της. Όλο νάζι κι ενθουσιασμό, μιλούσε στη νεράιδα της για ουράνια τόξα, μονόκερους, πεταλούδες, αλλά και πυραύλους για τα αγόρια! Βασική προϋπόθεση: οι δύο κουκέτες! Έτσι ώστε να βολευτούν όλα τα αδέρφια. Ήθελε και ντουλάπα και γραφείο, φυσικά, αλλά και ένα μπουντουάρ με καθρέφτη, για να μπορεί να καλλωπίζεται ως κοκέτα που είναι.

Θέλοντας να προσφέρουν το καλύτερο στα παιδιά τους και προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της Σοφίας, οι γονείς της παραχώρησαν την κρεβατοκάμαρά τους, για να υπάρχει χώρος για το καινούργιο δωμάτιο.

Οι εργασίες έγιναν, τα έπιπλα συναρμολογήθηκαν, η νεράιδα έβαλε όλες τις απαραίτητες διακοσμητικές πινελιές και το ολοκαίνουργιο δωμάτιο περίμενε τους μικρούς εξερευνητές.

Τα τρία παιδιά, με αρχηγό τη Σοφία, μπήκαν στο δωμάτιο που πλημμύρισε από τα γέλια και τα ξεφωνητά τους. Αμέσως διάλεξαν τα κρεβάτια τους, ανέβηκαν και άρχισαν να χοροπηδάνε! Εξέτασαν όλα τα πράγματα του δωματίου ένα προς ένα και ξεκίνησαν να ανοίγουν τα δώρα τους. Τα επιφωνήματα χαράς, τα ξεφωνητά και τα γέλια τους γέμισαν τον χώρο αλλά και τις καρδιές όλων! Το πρόσωπο της Σοφίας έλαμπε από χαρά!

θερμά τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Τσική

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, JYSK, Olympic Air, VITEX, Stathopoulos Think Home, ΓΕΩΡΓΟΥΣΑΚΗ ΑΙΚ. – ΔΗΜ. ΛΑΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ Ο.Ε., Hotel Sunrise, Sugar Boutique, Zuzanna Panaretou, STICKY, Craft Box, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!