Παραλίγο οι νεράιδες να οργανώσουν κρουαζιέρα, αλλά στο τσακ τις πρόλαβε η Σοφία, που τελευταία στιγμή κατάλαβε ότι η βαθύτερή της ευχή δεν ήταν η κρουαζιέρα. Ήταν ένα καινούριο δωμάτιο! Η οικογένεια θα μετακόμιζε σε νέο σπίτι. Τέλειος συγχρονισμός, θα λέγαμε. Το νέο της δωμάτιο θα φτιαχνόταν εξ ολοκλήρου από την αρχή, όπως το είχε ονειρευτεί.

Το στυλ του δωματίου θα ήταν μίνιμαλ, με ουδέτερα χρώματα, καθώς θα φιλοξενούσε και τον αδελφό της. Έτσι, θα μπορούσαν κι οι δύο να φέρνουν τους φίλους τους και η Σοφία να απολαμβάνει όλα τα μίνιμαλ στοιχεία που είχε διαλέξει να το κοσμούν.

Όλα εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Ο μπαμπάς της, καλός μας σύμμαχος στην εκπλήρωση της ευχής, την πήρε για ένα μικρό ταξίδι, τάχα για να δουν κάποιους συγγενείς. Έτσι, νεράιδες και ξωτικά βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλουν μέσα στο δωμάτιο και να κάνουν τη ριζική αλλαγή, χωρίς η Σοφία να καταλάβει το παραμικρό! Μία κουκέτα της… τελευταίας στιγμής, μία καινούρια τηλεόραση για να περνά τον χρόνο της ευχάριστα, ένα άνετο πουφ και… μία μηχανή pop corn, για να νιώθει πως βρίσκεται στο σινεμά με τους φίλους της, ολοκλήρωσαν το δωμάτιο των δύο παιδιών.

Η Σοφία χωρίς να υποψιάζεται το παραμικρό άνοιξε την πόρτα του δωματίου της και τι να δει… Μήπως μπερδεύτηκε; Μπήκε σε άλλο σπίτι; Άλλο δωμάτιο; Μήπως κάποιος της έκανε πλάκα; Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Έπειτα, όμως, από μερικά δευτερόλεπτα κατάλαβε. Ήταν το καινούργιο της δωμάτιο! Χοροπηδούσε από χαρά!

Όλα εξελίχθηκαν σε ένα τρελό πάρτι! Η Σοφία δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει, να χοροπηδάει και κυρίως, να χαμογελάει. Η μικρή μας είχε επιτέλους αποκτήσει το δωμάτιο, που ονειρευόταν και η μόνη λέξη που μπορεί να χαρακτηρίσει αυτά που ένιωθε είναι η… ευτυχία! Και αφού η μικρή μας μας χάρισε τις πιο ωραίες και ναζιάρικες πόζες για τις φωτογραφίες, είχε έρθει η στιγμή να την αποχαιρετήσουμε. Η μυστική αποστολή των νεράιδων είχε επιτευχθεί.

θερμά την SRS Group of Companies για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργούτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Μyikona, Craftbox, Elite Strom, Vitex, Max stores, Sticky, Kifa Μεταφορική, Jysk , Γιανταής, Click and design(αρχιτεκτονικός σχεδιασμός)

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!