Ο Σπύρος είναι ένα όμορφο αγόρι στην προεφηβεία, με μια μεγάλη αγάπη στο ποδόσφαιρο. Είναι έξυπνος, δραστήριος και με χιούμορ. Η ευχή του τον απασχόλησε πολύ καθώς είχε πολλές επιθυμίες στο μυαλό του, όπως κάθε παιδί. Μετά από αρκετή σκέψη, ευχήθηκε να κάνει ένα ξεχωριστό ταξίδι σε έναν προορισμό για τον οποίο έχει ακούσει ενθουσιώδη σχόλια από φίλους του που τον έχουν επισκεφθεί. Δεν είναι άλλος από την Disneyland Paris και νιώθει πως ήρθε η στιγμή να ζήσει και ο ίδιος αυτήν την μοναδική εμπειρία. Ήταν άραγε αυτή η εμπειρία τόσο μοναδική όσο την ονειρευόταν; Ας αφήσουμε τη μητέρα του να μας τη διηγηθεί:

«Χρόνια τώρα άκουγα για το σπουδαίο έργο του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Νόμιζα όμως ότι δεν εκπληρώνει ευχές σε παιδιά με διαβήτη τύπου 1. Κάτι που μου διέψευσε η μαμά ενός τέτοιου παιδιού όταν μου είπε πως περιμένουν την εκπλήρωση της ευχής τους από το MakeAWish. Έτσι, ένα βράδυ ρώτησα τον γιο μου αν υπήρχε κάτι να ήθελε πολύ να κάνει. Μου είπε πως υπάρχει αλλά δεν μπορεί να το ζητήσει γιατί ξέρει πως δεν θα γίνει. Αφού έμαθα, έστειλα mail στο MakeAWish, και μετά από μία ώρα με πήραν τηλέφωνο. Σίγουρα δεν περίμενα σε καμία περίπτωση μια τόσο άμεση ανταπόκριση. Μιλήσαμε αρκετές φορές με τους υπέροχους ανθρώπους του MakeAWish και κυρίως με την καταπληκτική νεράιδα μας την Ελένη, ώστε να οργανώσουν όσο γίνεται καλύτερα το όνειρο του μικρού. Παρόλο που μερικές φορές μπορεί να τους κουράσαμε, δεν το έδειξαν, ήταν πάντα με χαμόγελο, ευγένεια, ζεστασιά και αγάπη. Είχαν πάντα μια γλυκιά κουβέντα να μας πούνε. Ο Σπύρος τις τελευταίες μέρες πριν το ταξίδι στην Disneyland, είχε μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία. Μάλιστα, προσπαθούσε να μην έχει πολλές επαφές, γιατί φοβόταν μην αρρωστήσει και κάτι τέτοιο ίσως να ήταν απαγορευτικό να ταξιδέψει. Ετοίμασε μόνος του όλα του τα πράγματα με κάθε λεπτομέρεια κι όλα τα απαραίτητα για τον φίλο του τον διαβήτη. Ακόμα και μέχρι την τελευταία μέρα είχε τις αμφιβολίες του για το αν τελικά το όνειρο του θα γίνει πραγματικότητα. Το τελευταίο βράδυ δεν έκλεισε μάτι. Όταν μας χτύπησε το κουδούνι ο οδηγός που θα μας πήγαινε αεροδρόμιο,  πήρε τη βαλίτσα του και εκσφενδονίστηκε στο ασανσέρ! Είναι απίστευτο το πόση χαρά μπορεί να νιώσει ένα παιδί από την εκπλήρωση μιας ευχής. Την ώρα της επιβίβασης στο αεροπλάνο, είδα το παιδί μου να χαμογελάει πλατιά. Είχαμε άριστη μεταχείριση από το πλήρωμα του αεροπλάνου, μάλιστα κάλεσαν τον μικρό στο πιλοτήριο! Την ώρα που φτάσαμε στην Disneyland, είδα το παιδί μου να ζει το όνειρο και να ξαναπιστεύει στα θαύματα. Γιατί όλα αυτά που κάνει το MakeAWish είναι μικρά θαύματα που γίνονται από ΣΠΟΥΔΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. Ο Σπύρος ένιωσε όμορφα και για έναν άλλον λόγο: που τελικά χάρη σ’ αυτόν μπορούσε  και η οικογένεια του να ζήσει κάτι ωραίο. Η όλη οργάνωση του ταξιδιού ήταν εξαιρετική. Ζήσαμε 3 εκπληκτικές μέρες γεμάτες χαρά και διασκέδαση . Το ευχαριστώ είναι πολύ φτωχό … Θερμά συγχαρητήρια στο MakeAWish και στους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτό. Πολλά ευχαριστώ στην νεράιδα μας την Ελένη για ότι έκανε για εμάς…»

θερμά όσους συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής με τις αγορές τους από το eshop μας, καθώς και την εταιρεία ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΑ που διέθεσε το Αστέρι της Ευχής στο κατάστημα τα Χριστούγεννα 2022!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Maroulis Travel

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Aegean Airlines, Eurodisney