Όταν η Σταματίνα ευχήθηκε να αποκτήσει ένα laptop τελευταίας τεχνολογίας έθεσε έναν όρο: η ευχή της να εκπληρωθεί, μόλις ολοκληρωθούν οι θεραπείες. Ήθελε η μέρα αυτή να είναι μια νέα αρχή. Και η ημέρα αυτή έφτασε, οι νεράιδες είχαν ετοιμάσει ένα πικ νικ στο αγαπημένο σημείο της Σταματίνας, το πάρκο Δηλαβέρη. Το πάρκο είχε στολιστεί, ροζ μονόχρωμες και καρό μαξιλάρες είχαν απλωθεί πάνω στο γκαζόν, διάφορα σνακ και γλυκά θα συνόδευαν το πικ νικ που θα έκανε η Σταματίνα με τις φίλες της. Ήταν η πρώτη μεγάλη γιορτή μετά το πέρας της θεραπείας της μαζί με τους φίλους της όπου επιτέλους θα γιόρταζε χωρίς περιορισμούς! Στο πάρκο όμως, πέρα από τις φίλες και τα αγαπημένα της πρόσωπα, οι νεράιδες είχαν κανονίσει χειροτεχνίες και κατασκευές, την αγαπημένη δραστηριότητα της Σταματίνας. Η ημέρα κυλούσε με γέλια, αναμνηστικές φωτογραφίες γεμάτες χαμόγελα και παιχνίδια. Η μικρή Σταματίνα ήταν ενθουσιασμένη που συνάντησε τις φίλες της ξανά μετά από τόσο καιρό και τις δημιουργίες που έφτιαχναν όλες μαζί, καθώς ήταν για μήνες κλεισμένη στο σπίτι!

Το ολοκαίνουργιο laptop και άλλες μικρές εκπλήξεις έκαναν το πρόσωπο της Σταματίνας να λάμπει. «Η χαρά της ήταν απερίγραπτη!» μας είπε η μητέρα της και συμπλήρωσε: «Δεν θα σταματήσω να μιλάω για το έργο σας! Μικροί και μεγάλοι είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι! Μα πιο πολύ από όλους η Σταματίνα! Μετά από τόσους μήνες στα νοσοκομεία αυτή η μέρα ήταν το πάρτι για το καινούργιο αύριο! Είδαμε ξανά τη Σταματίνα να χαμογελάει

Μετά το πικ νικ η Σταματίνα έπρεπε να πάει για μάθημα, η εντολή ήταν ρητή, να μην πλησιάσει κανένας τα δώρα της έτσι ώστε να τα επεξεργαστεί καλύτερα η ίδια αργότερα. Η δική μας καρδιά χτύπησε ακόμα πιο ζωηρά όταν μάθαμε πως το ταξίδι της ευχής της Σταματίνας ήταν καλύτερο από ό,τι είχε φανταστεί.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώργος Καραγάνης, Μαρία Σταύρου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: KASTALITSA’S THEMATIC PARTIES, PASSARELLA, DOMINO’S PIZZA, NAKAS CONCEPT

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!