Έναν υπολογιστή gaming ονειρευόταν ο Σταύρος και αυτή την ευχή έδωσε στη νεράιδα. Ήθελε ένα καλό «μηχάνημα» για να μπορεί να παίζει όποιο παιχνίδι θέλει. Νεράιδες και ξωτικά έπιασαν δουλειά, προκειμένου να βρούνε τον ιδανικό υπολογιστή για εκείνον.

Μετά από συζητήσεις μαζί του, η νεράιδά του σκέφτηκε να του ετοιμάσει μία μέρα που θα ξεκινούσε στα καρτ. Μια μέρα γεμάτη αδρεναλίνη, όπως του αρέσει, αλλά δεν είχε ζήσει ποτέ μέχρι τότε. Μαζί με τα αδέρφια του, άρχισαν το παιχνίδι. Κόντρες, ταχύτητα και διασκέδαση! Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους στην οδήγηση και το χάρηκαν πραγματικά πολύ, όπως μαρτυρούσαν τα επιφωνήματά τους.

Οι εκπλήξεις, όμως, τώρα ξεκινούσαν, και η μεγαλύτερη τον περίμενε στο σπίτι, και συγκεκριμένα, στο δωμάτιό του. Όταν αντίκρισε τον ολοκαίνουργιο υπολογιστή gaming, ο Σταύρος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν δικός του και χωρίς να χάνει χρόνο, ξεκίνησε το παιχνίδι! Η νεράιδα, του είχε ετοιμάσει κι άλλα δώρα έκπληξη, εκτός από τον υπολογιστή, και μόλις τα είδε, ενθουσιάστηκε ακόμα περισσότερο.

Και η μέρα εκείνη ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερη, καθώς ο Σταύρος και ο δίδυμος αδερφός του ο Στέλιος είχαν και γενέθλια! Η νεράιδα είχε φροντίσει η τούρτα να καλύπτει και τα δύο αδέρφια, κι είχε γίνει μισή-μισή με τις αγαπημένες τους ομάδες! Σε ένα υπέροχο κλίμα ευφορίας, τα δύο αδέρφια έσβησαν και τα κεράκια τους και απόλαυσαν τα κεράσματα και τις λιχουδιές.

Τα λόγια της μητέρας τους ήταν το καλύτερο ξεπροβόδισμα: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μας χαρίσατε! Εμείς δεν θα μπορούσαμε να τους χαρίσουμε όλα αυτά, που σήμερα απέκτησαν και έζησαν. Δεν θα κοιμηθούν όλο το βράδυ! Σας εύχομαι όλα τα καλά του Θεού στον δρόμο σας!»

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Γιώτα Φιλιππίδη, Νατάσσα Κανελλοπούλου, Γιώργος Καρατζάς

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS, FAME TRANSFARES, RAVENNA, PASSARELLA, ΣΚΛAΒΕΝΙΤΗΣ, BLUESOFT, CRAFT BOX, ΜΥΙΚΟΝΑ