«Το ήξερα! Το ήξερα ότι θα έρθει το MakeAWish σήμερα, γιατί ποτέ δεν με βγάζουν έξω βόλτα με βροχή!», φώναξε ο Στέλιος όταν έφτασε σπίτι και αντίκρισε τις νεράιδες. Κατόπιν παρότρυνσης του πατέρα του, είχαν πάει μία βόλτα οι δυο τους, ενώ τα αδέρφια του και οι εθελοντές έστηναν τον υπολογιστή και ετοίμαζαν όλες τις εκπλήξεις.

Και μπορεί ο Στέλιος να μην αιφνιδιάστηκε από την παρουσία μας, αλλά σίγουρα εξεπλάγην από αυτό που είδε στο δωμάτιό του. Μόλις μπήκε, είδε στημένο στο γραφείο του έναν σούπερ gaming υπολογιστή και ξετρελάθηκε!

«Δεν το πιστεύω! Έχω πάθει την πλάκα μου!», έλεγε, καθώς εξερευνούσε τον καινούργιο του υπολογιστή και άνοιγε τα πακέτα με τα δώρα του. Λόγω της ασθένειάς του, ο Στέλιος περνάει πολύ χρόνο στο δωμάτιό του. Αποφάσισε, λοιπόν, πως αυτό που επιθυμούσε περισσότερο ήταν να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή, ώστε να μπορεί να παίζει όλα τα αγαπημένα του παιχνίδια. Και, φυσικά, οι νεράιδες δεν του χάλασαν χατίρι. Βρήκαν τον καλύτερο υπολογιστή για εκείνον, τον εξόπλισαν με όλα τα κατάλληλα περιφερειακά, ώστε να τον διευκολύνουν, και ετοίμασαν πολλές μικρές εκπλήξεις. Με συμμάχους τα μεγαλύτερα αδέρφια του, κατάφεραν να χαρίσουν στον Στέλιο μία αξέχαστη εμπειρία.

Συγκινημένη όλη η οικογένεια, τον παρατηρούσαν καθώς ανακάλυπτε όσα είχαν ετοιμάσει, μέσα σε ένα υπέροχο κλίμα αγάπης και χαράς. Κι εμείς, μαζί με την αδερφή του, του ευχόμαστε να είναι πάντα έτσι ευτυχισμένος και χαρούμενος!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Ντανιέλα Μάστορα, Κατερίνα Χναράκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SWEET HOUSE, ΧΑΒΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, BLUE SOFT, MYIKONA, CRAFTBOX, GAMING GALAXY

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΜΠΟΛΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ