Για κάποια παιδιά, μία βόλτα σε κόσμο, με θέα στη θάλασσα και πολλά δώρα και γλυκά είναι ό,τι χρειάζονται, για να αλλάξουν παραστάσεις και να «ξεφύγουν» από την καθημερινότητα, που δυσκολίες μερικές φορές παρουσιάζει. Ένα τέτοιο παιδί είναι και ο Στέφανος. Μπορεί να μην έχει προφορικό λόγο, αλλά αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρω του. Είναι πολύ χαμογελαστός και του αρέσει να είναι με κόσμο. Η ευχή του; Ένα νέο αμαξίδιο που θα διευκολύνει τη δική του ζωή, αλλά και της μητέρας του. Θα έπρεπε να είναι στα μέτρα του και να έχει πολλές ρυθμίσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα της οικογένειας.

Έτσι, η νεράιδα του του ετοίμασε μία όμορφη μέρα με αυτά που αγαπά! Του είχε παραδώσει το νέο του αμαξίδιο αρκετό καιρό πριν, για να διευκολύνει την καθημερινότητά του όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με το ολοκαίνουργιο αμαξίδιό του, λοιπόν, που πλέον είναι στα μέτρα του και μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες του, επισκέφθηκε ένα πανέμορφα στολισμένο εμπορικό κέντρο, έκανε τις βόλτες του, για να καταλήξει σε ένα υπέροχο καφέ με θέα τη θάλασσα. Εκεί τον περίμεναν ένα σωρό εκπλήξεις!

Οι νεράιδες είχαν επιλέξει ένα τραπέζι με θέα στη θάλασσα που λατρεύει, το είχαν στολίσει με μπαλόνια και αστεράκια και είχαν κρύψει σε διάφορα σημεία τα δωράκια του, ώστε να παίξουν το κυνήγι του χαμένου θησαυρού. Κάθε φορά που ανακάλυπτε ένα δώρο, μας έδειχνε με κάθε τρόπο τη χαρά και τον ενθουσιασμό του! Και, φυσικά, φωτογραφήθηκε στα διάφορα θεματικά booths!

Άνοιξε όλο χαρά τα δωράκια του και δεν σταματούσε να γελάει και να δείχνει πόσο χαρούμενος είναι!

«Δώρο ζωής» χαρακτήρισε η μαμά του το νέο του αμαξίδιο. Ένα «δώρο ζωής», που θα βοηθήσει πάρα πολύ τόσο εκείνον όσο και τη μητέρα του.

 

Ευχαριστούμε τη Μαρία Τσουκάτου και τον μικρό Βασίλη για τη συμβολή τους στην εκπλήρωση της ευχής!

θερμά την Alpha Bank για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Δέσποινα Λιανού-Λιάντη, Ελευθερία Φερτεκλή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Rehab Care, Hondos Centre Apollonia Politia, Σκλαβενίτης

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!