Ο Στράτος μας από μικρός είχε έρωτα με τη θαλάσσια ζωή. Τον συνάρπαζαν τα μυστήρια που την διέπουν και το πόσο απέραντη είναι. Μόλις ανακάλυψε ότι υπάρχει πάρκο αποκλειστικά για τη θαλάσσια ζωή είχε βάλει ως στόχο ζωής να επισκεφτεί το πιο γνωστό και διαδεδομένο πάρκο στον κόσμο: το MarineLand στην Γαλλία! Εκεί θα μάθαινε τα πάντα για τον αγαπημένο του θαλάσσιο κόσμο , θα έλυνε όλες τις απορίες  που είχε και ταυτοχρόνως θα βίωνε στιγμές μοναδικές που θα του έμεναν αξέχαστες για μια ζωή. Ο Στράτος μας είχε δυσκολευτεί αρκετά με την ασθένεια του, το σύνδρομο Brugada και η ανυπομονησία του μόλις έμαθε για το ταξίδι φώτισε ξανά την ψυχή του.

Έτσι λοιπόν, μαζί με την οικογένεια του επιβιβάστηκαν σε ένα αεροπλάνο που θα τον οδηγούσε σε ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό την υπέροχη Γαλλία.

Αφού ταχτοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο και περιηγήθηκαν για λίγο τριγύρω είχε έρθει η ώρα να επισκεφθούν το ενυδρείο. Η είσοδος του επιβλητική. Ο μικρός μας όρμισε με ενθουσιασμό να εξερευνήσει το πάρκο. Ήθελε πολύ να δει τα τεράστια ενυδρεία που έχει εκεί, να διασκεδάσει στις τεράστιες πισίνες και τις νεροτσουλήθρες και να ξεγνοιάσει λίγο πριν ξεκινήσει το σχολείο. Έτσι και έκανε. Γνώρισε πάρα πολλά διαφορετικά και καινούρια είδη ζώων, αντίκρισε στα γιγαντιαία ενυδρεία  που υπήρχαν εκεί καρχαρίες, φάλαινες, φώκιες κ.α και κατενθουσιάστηκε όταν αντιλήφθηκε για πρώτη φορά το ρεαλιστικό μέγεθος των διαστάσεών τους. Πόζαρε μπροστά από κάθε ενυδρείο για να θυμάται εκείνη τη μέρα και διασκέδασε με την ψυχή του.

Είχε, μάλιστα, την  ευκαιρία να δει από πολύ κοντά φάλαινα όρκα, χάρης στην Marineland που κανόνισε μια πριβέ μοναδική ξενάγηση μόνο και μόνο για τον μικρό μας φίλο. Γέμισε εικόνες και μπαταρίες για να ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά γεμάτος ενέργεια και αναμνήσεις που σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ και θα τον ενδυναμώνουν.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, Aegean Airlines

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!