Ένα κρεβάτι με τσουλήθρα είναι αυτό που επιθυμούσε όσο τίποτα άλλο ο Συμεών! Ένα πανέμορφο και πανέξυπνο παιδί, που του αρέσουν πολύ οι σούπερ ήρωες και τους γνωρίζει όλους, έναν προς έναν. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζει ακόμα, είναι ότι και ο ίδιος είναι ένας σούπερ ήρωας, που αγωνίζεται απέναντι στην ασθένειά του. Οι νεράιδες όμως το ξέρουν και έτσι έβαλαν τα δυνατά τους να τον εντυπωσιάσουν.

Το δωμάτιο το μοιράζεται με τη γλυκύτατη αδερφή του, οπότε το κρεβάτι θα ήταν μία κουκέτα με τσουλήθρα. Και ήθελε να βάλουμε και πινελιές στο δωμάτιο για εκείνη. Όπως θα του άρεσε πολύ να έχει και αυτοκίνητα και δεινόσαυρους. Έτσι κι έγινε. Το δωμάτιο ανακαινίστηκε και ένα ολοκαίνουργιο κρεβάτι (κουκέτα) με τσουλήθρα στήθηκε, περιμένοντας να χαρίσει ατελείωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού στα δύο αδέρφια.

Έφτασε, λοιπόν, η μέρα που θα έβλεπε ο Συμεών για πρώτη φορά το δωμάτιο του. Περίμενε με ανυπομονησία να παίξει με τα καινούργια του παιχνίδια, αλλά και με την τσουλήθρα που τόσο πολύ λαχταρούσε. Όταν άνοιξαν την πόρτα του δωματίου, ο Συμεών δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε! Ό,τι ακριβώς είχε ζητήσει από την νεράιδα του, και πολλά παραπάνω, ήταν εκεί στο δωμάτιο του! Χωρίς να χάσει λεπτό, μαζί με την αδερφή του ξεκίνησαν να παίζουν στην τσουλήθρα. Άνοιγαν με ανυπομονησία τα δώρα τους και έλαμπαν σε κάθε καινούργιο παιχνίδι που αντίκρυζαν! Η μητέρα και η γιαγιά τους δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα χαράς, ενώ ταυτόχρονα ευχαριστούσαν την νεράιδα όλη την ώρα για αυτά που διοργάνωσε αλλά και για τη χαρά που πρόσφερε στα παιδιά τους. Ο Συμεών, πιο χαρούμενος από ποτέ, δε σταμάτησε να χαμογελάει και να παίζει με όλα τα καινούργια του παιχνίδια.

«Δεν βγαίνουν από το δωμάτιο, το έχουν λατρέψει!», μας είπε η μαμά μετά από λίγες μέρες και η χαρά μας πολλαπλασιάστηκε!

θερμά τους Δάφνη Τ., Μιχαήλ Τ., Ελευθέριος Ρ., Δάφνη Ν., Νεφέλη Μ., Παρασκευή Κ., Ναταλία Κ., Θεοδώρα Κ., VolunTEENs του Κολλεγίου Αθηνών για την πολύτιμη προσφορά τους στην ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αναστασία Δημητράντζου, Γιώτα Φιλιππίδη, Μαριάννα Γούτου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, JYSK, KENTIA, IKEA, STICKY, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, PASSARELLA, LINARDAKIS CARGO, VITEX, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΑΛΗΣ