Ο Σωκράτης είναι μόλις 8 ετών. Γεμάτος ενθουσιασμό, όταν αντίκρισε τη νεράιδά του της είπε: «Θέλω να πάω στην Disneyland»! Εκείνη του χαμογέλασε πονηρά και άρχισε να προετοιμάζει ένα ταξίδι-όνειρο για τον μικρό μας φίλο που έχει πίστη στις νεράιδες και τα ξωτικά, γι’ αυτό και τους εμπιστεύτηκε την ευχή του. Η σκέψη τής Disneyland, του έδινε ώθηση να συνεχίσει και να φτάσει έως την ημέρα της αναχώρησης! Κουβαλούσε μαζί του οτιδήποτε είχε από το Make-A-Wish και ακόμα και την ίδια ημέρα, αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει πού θα πάει και τι θα δει.

Μια όμορφη εμπειρία ζωής θα ξετυλιγόταν στον πιο παραμυθένιο προορισμό. Εκεί που ο Κάπτεν Χουκ κάνει βόλτες μαζί με τους πειρατές της Καραϊβικής. Όπου όλοι οι ήρωες της Disney παρελαύνουν σε εντυπωσιακά άρματα και η Χιονάτη, η Ωραία Κοιμωμένη και όλη η παρέα του Mickey Mouse φωτογραφίζονται και παίζουν μαζί σου.

Μια ολόκληρη μέρα να περιπλανιέσαι μέσα στην Disneyland από αξιοθέατο σε παραστάσεις και από εστιατόρια σε ζαχαροπλαστεία, και πάλι δε θα βαρεθείς στιγμή. Και έτσι και έγινε, ο Σωκράτης πραγματικά μαγεύτηκε. Έλεγε και ξαναέλεγε: «Έκανα την καλύτερη ευχή και ακόμη δεν το πιστεύω!»

Οι γονείς του Σωκράτη συγκινημένοι μας είπαν: «Η εκπλήρωση της ευχής του Σωκράτη έφερε την οικογένειά μας πιο κοντά, μας έδωσε την ευκαιρία να διώξουμε φόβους, μας επέστρεψε πίσω χαμόγελα και ανάσες ζωής! Ευχαριστούμε θερμά το Make-A-Wish και την υπέροχη νεράιδά μας, που μας χάρισαν στιγμές ονειρικές, στιγμές απέραντης χαράς, χαμόγελα και χτυποκάρδι για όλα όσα ζήσαμε! Ξεπεράσατε κατά πολύ τις προσδοκίες μας! Σας ευχαριστούμε όλοι μας!»

Ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Disneyland μάγεψε την οικογένεια του Σωκράτη, τους γέμισε αισιοδοξία και τους χάρισε στιγμές ξεγνοιασιάς και παιδικής αθωότητας, εκεί όπου τα παραμύθια παίρνουν ζωή. Μόνο που η εμπειρία αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή και ο Σωκράτης σίγουρα κάθε φορά που θα τη θυμάται θα χαμογελά, όπως και εμείς όταν θυμόμαστε τα λόγια του: «Δεν πιστεύω ότι η ευχή μου εκπληρώθηκε! Δεν το φανταζόμουν όλο αυτό που έζησα! Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που πήγα στην Disneyland! Σε ευχαριστώ νεράιδα μου!».

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε τις παραπάνω ευχές!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox