Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι η Σωτηρία να σκεφτεί και να είναι σίγουρη για την απόφασή της, ώστε να εκμυστηρευτεί την βαθύτερη της επιθυμία στη νεράιδα. Ανάμεσα σε ταξίδια πολύ όμορφων προορισμών, εκείνη αυτό που αποζητούσε περισσότερο ήταν ένας χώρος, όπου θα μπορούσε να περνάει χρόνο με τους φίλους της, να χαλαρώνει μόνη της, αλλά και να επιδίδεται στα αγαπημένα της χόμπι. Έχει ταλέντο στη ζωγραφική, της αρέσει να φτιάχνει διάφορες κατασκευές, αλλά και να κάνει βιντεάκια για το tik tok. Ασχολείται πολύ με το μακιγιάζ και γενικότερα στην επιμέλεια δημιουργίας ρόλων, στο μοντάζ και έχει πολύ καλή αντίληψη, όταν κάτι την ενδιαφέρει, καθώς σε όλα είναι αυτοδίδακτη.

Μετά από πολλές σκέψεις & πολλές ιδέες, η νεράιδα κατέληξε στο καλύτερο συνδυασμό των χώρου που θα έκανε τη Σωτηρία να τρελαθεί! Ένα δωμάτιο με τα αγαπημένα της χρώματα να συνυπάρχουν μεταξύ τους, το λευκό και το μαύρο, λευκά έπιπλα, μαύρες επιφάνειες, στόρια που κατεβαίνουν και λειτουργούν πολύ έξυπνα στον χώρο, δημιουργώντας ένα διαχωριστικό, που περιορίζει σημαντικά την ορατότητα. Αυτό ήταν κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη και μας το είχε εκμυστηρευτεί: η δυνατότητα, δηλαδή, να απομονώνεται από τον υπόλοιπο χώρο, χωρίς να την βλέπουν, όποτε εκείνη το χρειάζεται και το επιθυμεί. Αυτό λοιπόν και κάναμε!

Ο αρχικός χώρος αποτελείται από την κουκέτα της και το γραφείο της. Εάν όμως κάποιος κοιτάξει καλύτερα, θα ανακαλύψει πως, κάτω από την κουκέτα, βρίσκεται ένα πολύ όμορφο και λαμπερό στούντιο ομορφιάς!

Στην άλλη πλευρά, δεσπόζουν όμορφοι πίνακες και πολλά εργαλεία ζωγραφικής. Αυτός ο χώρος, με δυο κινήσεις, μετατρέπεται στο προσωπικό ατελιέ της, όπου μπορεί να απομονώνεται και να ζωγραφίζει με την ησυχία της ή να φτιάχνει κατασκευές. Ένα δωμάτιο, δηλαδή, όπου υπάρχουν διαφορετικοί χώροι!

Η ημέρα που θα αντίκριζε η Σωτηρία το νέο της δωμάτιο είχε πλέον φτάσει κι εκείνη δεν γνώριζε τίποτα. Θα ήταν έκπληξη. Η μητέρα της είχε καλέσει τους αγαπημένους της φίλους, οι οποίο πρόλαβαν και κρύφτηκαν στο δωμάτιο. Όταν  άνοιξε την πόρτα, εκτός από τη χαρά και τον ενθουσιασμό της για τον νέο της χώρο, χάρηκε πολύ που είχε κοντά της τους φίλους της, σε μια τόσο σπουδαία ημέρα! Ενθουσιάστηκε με όλα όσα αντίκρυσε και ιδιαίτερα με τον χώρο για τις χειροτεχνίες της, όπου θα περνάει τον περισσότερο χρόνο της, όπως μας είπε.

Τα θετικά συναισθήματα, η χαρά και η πίστη πως οι επιθυμίες μπορούν να εκπληρωθούν, όπως μας τα περιέγραψε η μητέρα της Σωτηρίας, ήταν για εμάς η καλύτερη ανταμοιβή και τώρα περιμένουμε τα καινούργια βιντεάκια της Σωτηρίας μας με τις δημιουργίες της!

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες JUDAH CLUB, KYKLOS COSMETICS, και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΩΡΗΣ για τις δωρεές τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Άλκηστις Δεμπεγιώτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: IKEA, JYSK, INVENTOR, ELITE STROM, LEROY MERLIN, EXPERT, ΞΥΛΟΔΟΜΗ, ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΔΡΟΥΛΙΑΣ, LAIFOS, VITEX, PAKKETO, MYIKONA, CRAFTBOX, ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ TRANS