Ο Σ. είναι ένα παιδί, που μας εξέπληξε από την πρώτη στιγμή, με τη γλυκύτητα και τη σύνεσή του. Αρκείται στα βασικά και μόνο σε όσα του είναι απολύτως απαραίτητα, για να καλύπτει τις ανάγκες του. Όπως τα ειδικά γυαλιά οράσεως, για να μπορεί να είναι λειτουργικός και αυτόνομος. Όπως τα ειδικά γυαλιά οράσεως, για να μπορεί να είναι λειτουργικός και αυτόνομος. Και αυτή ήταν και η ευχή του. Μπορεί να ακούγεται κάτι απλό, όμως για τον Σ. είναι τα πάντα και είναι το μόνο που επιθυμούσε.

Η νεράιδά του ήξερε ότι ο αγαπημένος του φίλος μένει μακριά και η απόσταση, δυστυχώς, στέκεται εμπόδιο στο να βρίσκονται συχνά. Είχε καταλάβει, από την επικοινωνία τους, ότι το να έβλεπε τον φίλο του θα του έδινε τεράστια χαρά. Έτσι, λοιπόν, κανόνισε έναν ιδιωτικό όμορφο χώρο για εκείνους, για να δούνε μαζί μία ταινία και να πούνε τα δικά τους. Με το που τελείωσε, η νεράιδα έδωσε στον Σ. τα καινούργια του γυαλιά και μία φανταστική τούρτα με το θέμα της ευχής του, που ξετρέλανε τους πάντες.

Αμέσως τα φόρεσε και το πρόσωπό του έλαμψε. Δώρα πολλά, πακέτα μικρά και μεγάλα, περίμεναν τον ίδιο, αλλά και τον φίλο του και τα αδέρφια του. Μέσα σε χαρούμενα επιφωνήματα, άνοιγαν τα περιτυλίγματα και αποκάλυπταν ένα σωρό παιχνίδια και αξεσουάρ. Η μοναδική αυτή μέρα συνεχίστηκε στο αγαπημένο του μαγαζί για κρέπες, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μαρία Μπρούζγου  

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: V.A PHOTOGRAPHY, SEVEN SPOT ΤΡΙΚΑΛΩΝ 100, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ, MYIKONA