Ο Σ. είναι ένα παιδί που του αρέσουν πολύ τα ταξίδια, ενώ το όνειρό του ήταν να επισκεφθεί ένα θεματικό πάρκο. Μόλις γνώρισε τις νεράιδες και τον ρώτησαν ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία του, εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη, είπε ότι θέλει να επισκεφθεί το Europa Park.

Το συγκεκριμένο πάρκο είναι για όλες τις ηλικίες, όπου μικροί μεγάλοι μπορούν να περάσουν αξέχαστες στιγμές. Εκεί βρίσκεται και το μεγαλύτερο πάρκο με νεροτσουλήθρες και πισίνες στην Ευρώπη, το Rulantica. Ο ιδανικός προορισμός για τον Σ.!

Η νεράιδα του ετοίμασε ένα υπέροχο ταξίδι, που θα θυμάται για πάντα!

Όταν έφτασαν, εντυπωσιάστηκαν όλοι και ανυπομονούσαν να το γυρίσουν όλο. Άρχισαν να το εξερευνούν – βόλτες, παιχνίδια, κολύμπι! «Περνάμε τέλειααα! Αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα. Είναι κάτι που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλο στις μνήμες μας!», μας είπε ο πατέρας του.

 

Εξερεύνησαν κάθε γωνιά του πάρκου, έπαιξαν σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια και στις νεροτσουλήθρες και πέρασαν μοναδικές στιγμές, γεμάτες χαρά, διασκέδαση και ανεμελιά. Κι αυτό ήταν που χρειαζόταν όλη η οικογένεια. Να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να διασκεδάσουν.

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox