Ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας, για να βγάζει φοβερές φωτογραφίες και βίντεο, ευχήθηκε να αποκτήσει η Σ.

Η νεράιδά της, γνωρίζοντας την αγάπη της για τη φωτογραφία, αποφάσισε να της χαρίσει μία μοναδική εμπειρία. Χωρίς να έχει ιδέα η Σ., ξεκίνησε με την οικογένειά της μία μέρα, υποτίθεται για μία βόλτα. Στον προορισμό τους την περίμεναν δύο ξωτικά που της ανακοίνωσαν πως είχαν κανονίσει ένα μάθημα φωτογραφίας, ώστε να γνωρίζει αρκετά όταν πάρει το κινητό.

Η Σ. έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το μάθημα και έμαθε πολλά νέα πράγματα και, κυρίως, τον τρόπο να βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες. Όμως, το μάθημα δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς πρακτική εξάσκηση, και ξαφνικά οι εθελοντές της έδωσαν το πολυπόθητο κινητό! Ενθουσιάστηκε και έσπευσε αμέσως να βγάλει φωτογραφίες, σύμφωνα με τις νέες γνώσεις που είχε πια!

Κι επειδή οι νεράιδες δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, είχαν φροντίσει ακόμα και η θήκη του κινητού να είναι με πεταλούδα, που αγαπάει, και με το όνομά της. Η Σ. θα μπορεί, πλέον, να απαθανατίζει με τον πιο επαγγελματικό τρόπο τις αγαπημένες της στιγμές και τα προσφιλή της πρόσωπα κι εμείς της ευχόμαστε να συναντάει μόνο πολύχρωμες πεταλούδες στον δρόμο της.

θερμά για τη δωρεά την εταιρεία ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και όσους προσέφεραν το «Δώρο Αγάπης» την περίοδο των Χριστουγέννων 2023.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τάνια Γεωργουλέτη, Ανδρέας Ψάλτης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Χ.Α.Ν.Θ., BROTHERS IN LAW, SUGARELA, LINARDAKIS CARGO, MYIKONA, CRAFTBOX, PRINTIN

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: TAXIWAY, REDLOOP AGENCY