Όνειρο ζωής της Σ. ήταν να επισκεφθεί την Βαρκελώνη. Μία πόλη πολύχρωμη με αστείρευτη κουλτούρα και ιστορία. Έτσι λοιπόν και έγινε. Παρέα με την οικογένειά της επιβιβάστηκε για πρώτη φορά σε αεροπλάνο και ξεκίνησαν αυτό το μαγικό ταξίδι που με ανυπομονησία μικρού παιδιού περίμενε όλη της τη ζωή.

Για τις επόμενες 4 μέρες η Σ. βίωσε ό,τι είχε ονειρευτεί. Επισκέφτηκαν την Sagrada Familia, γνωστή και ως Εκκλησία της Αγίας Οικογένειας. Ήτανε μια αξιοσημείωτη στάση που γέμισε τόσο τη δική της καρδιά όσο και της οικογένειάς της, με θαυμασμό μπροστά σε αυτό το υπέροχο θαύμα που θεσπίζει τον θεσμό της οικογένειας.

Ιδανικός προορισμός δεν γινόταν να μην ήταν και το ενυδρείο της Βαρκελώνης. Ένα μαγικό μέρος που η Σ. μας γνώρισε το φαντασμαγορικό πανόραμα του Ωκεανού και ήρθε σε επαφή με έναν ολόκληρο όροφο αφιερωμένο στους απέραντους, αλμυρούς, υδαρούς ωκεανούς μας.

Ως γνήσια ποδοσφαιρόφιλος, δεν γινόταν να μην επισκεφτεί το γήπεδο της αγαπημένης της ομάδας. Η μικρή μας φίλη έμεινε άφωνη μετά από αυτή την επίσκεψη, καθώς, όπως μας είχε εκμυστηρευτεί, ανυπομονούσε ιδιαιτέρως για αυτή την προσθήκη στο πρόγραμμα του ταξιδιού της ευχής της.

Ο χρόνος κύλησε όμορφα. Μαγικές επισκέψεις, πεντανόστιμο φαγητό,  ατέλειωτες βόλτες στα παραμυθένια μέρη της πόλης της Βαρκελώνης… Ήταν παραπάνω από αρκετά για να κάνουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία να αποτυπωθεί στο μυαλό της Σ. μας για πάντα!

 θερμά την SRS Group of Companies για τη δωρεά !

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Uniglobe

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!