Η Σ. περίμενε πολύ καιρό για να πραγματοποιήσει το ταξίδι της στο μαγευτικό Παρίσι, λόγω της πανδημίας. Η πολυαναμενόμενη μέρα της αναχώρησης ήταν γεμάτη χαρά και ανυπομονησία! Όταν έφτασαν εκεί, μαζί με τους γονείς και τα αδέρφια της, τα πάντα ήταν όπως τα είχαν ονειρευτεί.

Η Σ. είχε μελετήσει προσεκτικά κάθε μέρος που ήθελε να επισκεφθεί, και τώρα είχε την ευκαιρία να το εξερευνήσει με την οικογένειά της. Περπάτησαν στους όμορφους δρόμους της πόλης του φωτός, ανακαλύπτοντας τη γοητεία κάθε γωνιάς. Επισκέφθηκαν μουσεία, δοκίμασαν την περίφημη γαλλική κουζίνα, και έκαναν μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Σηκουάνα.

Η αναμονή άξιζε τελικά, καθώς όλη η οικογένεια δημιούργησε αξέχαστες στιγμές και μοιράστηκαν μαζί ένα τόσο όμορφο ταξίδι.Το Παρίσι αποδείχθηκε το ιδανικό περιβάλλον για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, που τους έφερε πιο κοντά σαν οικογένεια και θα μείνει αξέχαστη στις καρδιές τους.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: AEGEAN AIRLINES, TAXIWAY,MYIKONA, CRAFTBOX