Η ευχή της Σ.; Να βρεθεί στην Αθήνα και να απολαύσει μια ημέρα γεμάτη ξεγνοιασιά! Πέρασε μια μεγάλη δοκιμασία. Αυτή της λευχαιμίας. Ήθελε να νιώσει και πάλι παιδί, να ανακτήσει μέσα σε μία ημέρα ό,τι της στέρησε η ασθένεια. Και οι νεράιδες ήταν στο πλευρό της!

Πρώτη από όλες ήρθε η πρόσκληση σε ένα Airbnb, όπου εκτός από μια νεράιδα, την περίμενε και ένα πανό που έλεγε: «Καλώς όρισες Σ.!». Ήταν το μεγάλο καλωσόρισμα στην Αθήνα! Μόλις η μικρή μας το είδε, ένα τεράστιο χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπό της. «Μαμά! Πάω στο τζακούζι!», αναφώνησε και έτρεξε να βρει την χαλάρωση που τόσο πολύ επιζητούσε! Οι ώρες κυλούσαν γρήγορα και, όταν ξημέρωσε η επόμενη μέρα, ένα μονάχα πράγμα είχε στο μυαλό της: να μπει σε όσα περισσότερα παιχνίδια του Allou! Fun Park μπορούσε!

«Ουάου! Απίστευτο!», είπε η Σ. μόλις μια πριγκίπισσα την υποδέχτηκε και της προσέφερε το αγαπημένο της γλυκό! Όλα τα είχε εκείνη η μέρα, αλλά αυτό πραγματικά δεν το περίμενε, όταν ζήτησε από τις νεράιδες να παει στο Allou! Fun Park. Το παιχνίδι δεν σταματούσε ούτε λεπτό… βόλτες με τρενάκι, καρουζέλ και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες περίμεναν να τα ανακαλύψει. Δεν την προλάβαιναν οι νεράιδές της! Μόλις έβγαινε απ’ το ένα, πήγαινε αμέσως στο επόμενο! Και, φυσικά, το χαμόγελο δεν ξεκολλούσε από τα χείλη της. Το αποκορύφωμα; Η αγαπημένη της πριγκίπισσα εμφανίστηκε μπροστά της από το πουθενά! Τα νέα στο νεραϊδόκοσμο ταξιδεύουν γρήγορα και φτάνουν και στα αυτιά των αγαπημένων ηρώων των παιδιών.

Οι στιγμές με την αγαπημένη της πριγκίπισσα, φάνηκε σαν να πέρασαν απίστευτα γρήγορα. Όταν έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού, οι νεράιδες πήραν την ηρωίδα μας την πιο σφιχτή αγκαλιά. Στον γυρισμό, κατέληξε σε ένα συμπέρασμα: ίσως τελικά η μαγεία να υπάρχει!

θερμά τη Νεφέλη και την ομάδα γονέων και φίλων της οικογένειάς της που συνέβαλαν στην εκπλήρωση της ευχής!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαλανδράκη Μαρία, Παπανδρέου Πέγκυ, Μετζάκη Ηλιάνα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Allou! Fun Park, Fresh Patisserie, Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, Varoulko Seaside Restaurant, Aegean Airlines, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!