Ένα πράγμα είναι βέβαιο: η αγάπη της Σ. για τις καρδούλες δεν είναι τυχαία. Η ίδια έχει μια μεγάλη και ζεστή καρδιά που χώρεσε όλες τις νεράιδες και τα ξωτικά που είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν!

Πάντα υπομονετική και γλυκιά, παρά τις δύσκολες θεραπείες, για μεγάλο διάστημα βρισκόταν μακριά από το σπίτι της, έχοντας ένα πράγμα μόνο στο μυαλό της: το καινούριο δωμάτιό της. Αυτή ήταν η σκέψη που της έδινε δύναμη και φρόντιζε να δίνει τακτικά το παρών στις επικοινωνίες των νεραϊδών για να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια. Αν το κρεβάτι της τελικά μπορεί να έχει κι αυτό μια καρδιά στο κεφαλάρι του, αν θα έχει επιτέλους και γραφείο, αν από το ταβάνι θα κρέμονται εκείνες οι ωραίες τούλινες μπάλες που είδε στο internet πως έχουν κοριτσίστικα δωμάτια, με πολύ ροζ και χρυσές καρδούλες να στολίζουν τους τοίχους.

Μα η κυριότερη έννοια της ήταν άλλη: αν θα μπορούσαν τα ξωτικά να φροντίσουν και τους γονείς της που τόσο έχουν στενοχωρηθεί με την περιπέτεια της υγείας της. Σε όποια ηλικία κι αν είναι ένα παιδί, αυτό το διαισθάνεται. Κι η Σ. ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της με τους δύο ανθρώπους που της στέκονται σε όλα και τη λατρεύουν.

Βλέπετε, η μικρή μας μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με τους υπέροχους γονείς της. Κάθε ευχή έχει επίκεντρο το παιδί. Μα, σκοπός της είναι να αγκαλιάσει ολόκληρη την οικογένεια. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα τη μέρα της εκπλήρωσης: ένα τεράστιο χαμόγελο απλώθηκε στα πρόσωπά τους και δεν έφυγε στιγμή. Η μικρή μας μαχήτρια κοίταζε από τη μια κάθε λεπτομέρεια του δωματίου που πια δεν αναγνώριζε, κι από την άλλη με αμέριστο θαυμασμό και λατρεία τις νεράιδες. Με μια μεγάλη αγκαλιά τις ευχαρίστησε για όλα. Ένας νέος χώρος με χρώμα, φως και νεραϊδόσκονη, έτοιμος να πλημμυρίσει με όμορφες στιγμές.

Μικρή μας, ένα κομμάτι της καρδιάς μας σου ανήκει!

θερμά την Alpha Bank για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κατερίνα Αγαπίδου, Ξένια Σιανά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Bed & Home, Chocolat Patisserie,  Elaia Apartments, Elite Strom, FS Home, George Zigouris Photography, Jysk, Kakarantzas ART, Linardakis Cargo, WallpaperStore.gr, Vitex, Αν Αγαπάς, Αρτογεύση, Δημήτρης Γεωργούλης, Κωνσταντίνος Καρακατσιάνης

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Decostar

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!