Το Make- A-Wish Ελλάδος συμμετέχει στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΤΕΧΑΝ Envipco: Εμείς δωρίζουμε 1.000.000 € – Εσύ Αποφασίζεις Που θα το Μοιράσεις!

Tο πρόγραμμα προσφέρει σε έναν 250.000 € σε ένα φορέα από τους παρακάτω άξονες:

  •  το περιβάλλον
    •    την παιδεία
    •    την υγεία
    •    τις τοπικές κοινωνίες
Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΤΕΧΑΝ Envipco

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β’, αλλά και υπό την αιγίδα των Υπουργείων Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υγείας, Εσωτερικών, ενώ έχει την υποστήριξη της ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.
Αποτελείται από δύο μεγάλες φάσεις, από τις οποίες θα προκύψουν οι μεγάλες δράσεις ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ που θα χρηματοδοτηθούν. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως στην τελική φάση του προγράμματος οι πολίτες είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιες θα είναι οι επιλεγμένες δράσεις στο πλαίσιο δημόσιας ψηφοφορίας!

Η πρώτη Φάση Υποβολής Συμμετοχών ολοκληρώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2022 και έχει προσελκύσει μεγάλο αριθμό συμμετοχών. Κατά τη διάρκειά της, οι Οργανισμοί και Φορείς Ιδιωτικού και Δημόσιου Δικαίου με δράση στους παραπάνω άξονες δηλώσαν συμμετοχή υποβάλλοντας συγκεκριμένη πρόταση που να αξιολογήθηκε από ειδική Κριτική Επιτροπή υψηλού προφίλ που θα συστάθηκε ειδικά για την πρωτοβουλία αυτή.

Το Make-A-Wish Ελλάδος, κατέθεσε πρόταση με τίτλο «5Χ5 Αγώνας Ζωής».  Εμπνεόμενοι από την ευγνωμοσύνη που αισθανόμαστε για την ευκαιρία που μας δίνεται να λάβουμε την επιχορήγηση, επιθυμούμε να επιστρέψουμε ένα μέρος αυτής της επιπλέον δωρεάς πίσω στην κοινωνία. Το Make- A-Wish Ελλάδος, έχοντας κάνει μια μεγάλη προσπάθεια μέσω του προγράμματος «Κατ’ Ευχήν» να διαδώσει το έργο του σε παιδιά που δικαιούνται ευχή και που συμπεριλαμβάνονται στις 13 κατηγορίες ασθενειών, θέλει να προσφέρει 50.000€ σε οργανισμούς με γνώμονα την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας.

Η πρόταση της επιχορήγησης μας θα κινηθεί με βάση 3 άξονες:

Α. Δωρεά και στήριξη σε 5 οργανισμούς που φροντίζουν παιδιά με σοβαρές ασθένειες
Β. Υποστήριξη 5 παιδιών από κάθε φορέα (συνολικά 25 παιδιά)
Γ. Χρηματοδότηση Ομάδας Έργου 5 ατόμων

Ψηφίστε Make-A-Wish Ελλάδος!