Η Τζεννέτ είναι ένα υπέροχο πλάσμα, γεμάτο ζωή και χαρά. Λατρεύει τη μουσική και της αρέσει πολύ να χορεύει και να ποζάρει για να τη φωτογραφίζουν, όλο νάζι και σκέρτσο. Είναι πολύ δεμένες με τη μαμά της, και έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη επικοινωνία, αφού ακόμη και χωρίς να της μιλάει καταλαβαίνει τα πάντα. Όσο μεγαλώνει όμως, θέλει να νιώθει πιο λειτουργική και ανεξάρτητη. Η ευχή της, λοιπόν, ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή. Ένα ειδικό αμαξίδιο, σχεδιασμένο για τις ανάγκες της, ώστε να αλλάξει το επίπεδο λειτουργικότητας της καθημερινότητάς της.

Οι νεράιδες έπιασαν αμέσως δουλειά, όχι μόνο για να της παραδώσουν γρήγορα το πολυπόθητο αμαξίδιο, αλλά και για να οργανώσουν μία μαγική γιορτή, πασπαλισμένη νεραϊδόσκονη, που θα έδινε χαρά στην Τζεννέτ. Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της, μαζί με την εκπλήρωση της ευχής της, μία αναποδιά θα καθυστερούσε την παράδοση του αμαξιδίου της. Οι νεράιδες, φυσικά, δεν πτοήθηκαν!

Με σύμμαχο την γλυκύτατη μαμά της Τζεννέτ, στήθηκε μία όμορφη γιορτή στο αγαπημένο της ΚΔΑΠ, όπου προσκάλεσε όλους τους φίλους της από εκεί, και τις δασκάλες της, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα γενέθλιά της! Δύο υπέροχοι ηθοποιοί, που ειδικεύονται στο παιδικό θέατρο και το θεατρικό παιχνίδι, έστησαν μία διαδραστική παράσταση με τον Μικρό Πρίγκιπα, που χάρηκαν μικροί και μεγάλοι. Με τη βοήθεια του μουσικού-μουσικοθεραπευτή του ΚΔΑΠ, όμορφες μελωδίες πλαισίωσαν την παράσταση και το παιχνίδι, που δεν είχε τελειωμό. Η Τζεννέτ τρισευτυχισμένη χόρευε και χαιρόταν κάθε στιγμή της όμορφης μέρας! Φυσικά, δεν γινόταν να λείπει η τούρτα! Έπρεπε το κορίτσι μας να σβήσει κεράκια!

Και πολύ σύντομα έφτασε και η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής της. Το καινούριο της αμαξίδιο παραδόθηκε, και οι νεράιδες οργάνωσαν μία ακόμη υπέροχη μέρα για τη μικρή μας. Καμαρωτή, στο καινούργιο της αμαξίδιο, πέρασε την πόρτα της σχολής χορού, έτοιμη για το μάθημά της! Γεμάτη χαρά, ακολουθούσε τις κινήσεις της δασκάλας κατά γράμμα! Μία όμορφη μέρα γεμάτη μουσική, χορό, αλλά και γλυκά, που λατρεύει, σχεδιασμένη με αγάπη από τις νεράιδες για να προσφέρουν στη γλυκιά Τζεννέτ τη μαγεία της ευχής.

θερμά τον ANT1 καθώς και τους συμμετέχοντες της εκπομπής Rouk Zouk Special για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ηλέκτρα Στυλιανοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Χαμόγελο, Σεραφείμ Γιολδάσης, Χοροτάξιο, Chocolates Signature Delights

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!