Ο Τ. είναι ένας έφηβος που, λόγω της ασθένειάς του, περνάει μεγάλα διαστήματα μακριά από το σπίτι του και από τους φίλους του, κι αυτό έχει ρίξει αρκετά την ψυχολογία του. Από την πρώτη επαφή με τις νεράιδες, έγινε φανερό ότι είχε ανάγκη κάτι, που θα του έδινε χαρά και δύναμη να ανταπεξέλθει στον καθημερινό αγώνα του. Η ευχή του ήταν αναμενόμενη. Καθώς περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο σπίτι, η κυριότερη απασχόλησή του είναι τα παιχνίδια. Μέχρι τώρα, είχε μία παιχνιδομηχανή, αλλά δεν μπορεί να παίξει όλα αυτά που του αρέσουν. Οπότε, η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να αποκτήσει έναν gaming υπολογιστή, ώστε να απολαμβάνει το gaming.

Καθώς η εκμαίευση της ευχής του έγινε ενώ βρισκόταν στην Αθήνα για θεραπείες, ο ίδιος μας τόνισε ότι προτιμούσε να περιμένει για την εκπλήρωση, ώστε να γίνει σπίτι του. Κι έτσι κι έγινε. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, με εξετάσεις και αγωνία, ήρθε η στιγμή, που θα επέστρεφε σπίτι του. Χωρίς να έχει ιδέα, άνοιξε την πόρτα του δωματίου του και αντίκρισε τον ολοκαίνουργιο υπολογιστή του στημένο πάνω σε ένα επίσης καινούργιο gaming γραφείο και μία φοβερή gaming καρέκλα. Σάστισε, δεν μπορούσε να το πιστέψει!

Εκτός, όμως, από αυτά, τον περίμεναν και ένα σωρό δώρα. Άρχισε να ανοίγει τα πακέτα ένα-ένα και ενθουσιαζόταν με όλα. Το χαμόγελο είχε επιστρέψει στο πρόσωπό του και, μαζί με αυτό, και η πίστη ότι όλα μπορούν να γίνουν, καθώς και η δύναμη να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία.

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Ελένη Κατσιάνου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS, PM Cinematography, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΦΛΟΚΑΚΙ, LAVRIS PRODUCTION – ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, BLUE SOFT, ΚΙΜΩΝΑΣ BAKERY,UNIGLOBE, MYIKONA, CRAFTBOX, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΚΑΛΛΟΝΗΣ