Το ταξίδι της ευχής του Φίλιππου ξεκίνησε με μια συνάντηση στο ευχόσπιτο, όπου τον γνωρίσαμε καλύτερα και μάθαμε ακριβώς πώς είχε την ευχή του στο μυαλό του. Η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να αποκτήσει ένα δεντρόσπιτο στο εξοχικό του σπίτι. Ήθελε το σπιτάκι του να έχει μια τσουλήθρα, σκάλα αναρρίχησης, μια καταπακτή και εσωτερικά να είναι σαν ένα μικρό σπιτάκι, με καναπέ, τραπεζάκι και πουφ στρατιωτικό. Μάλιστα ζωγράφισε σε ένα μεγάλο χαρτί πώς θα του άρεσε να τοποθετηθούν τα έπιπλα και τα διακοσμητικά και έγραψε μια λίστα με κάποια πράγματα που θα ήθελε.

Νεράιδες και ξωτικά πιάσαμε δουλειά και ήρθε ο καιρός που το δεντρόσπιτο ήταν έτοιμο. Φυσικά, είχαμε τοποθετήσει μέσα όλα όσα μας ζήτησε – επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά από τις αγαπημένες του ταινίες και σειρές, φυτά. Η μεγάλη έκπληξη, όμως, ήταν ότι στην οροφή του δεντρόσπιτου υπήρχε ένα μεγάλο γυάλινο αστέρι-παράθυρο, από όπου θα μπορούσε να βλέπει τον ουρανό! Και για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, τοποθετήσαμε και ένα τηλεσκόπιο, ώστε να εξερευνάει τα αστέρια και τους πλανήτες. Έγινε ένας χώρος ξεκούρασης, εξερεύνησης και μεγάλης περιπέτειας!

Την ημέρα της εκπλήρωσης, ο Φίλιππος δεν είχε ιδέα ότι τον περιμέναμε όλοι συγκεντρωμένοι στο δεντρόσπιτο του. Είχαμε στολίσει τον χώρο με μπαλόνια, πολύχρωμες κορδέλες και σημαιάκια. Οι παππούδες του όλη την ημέρα βοήθησαν στην προετοιμασία και όταν έφτασε η ώρα, θείοι ξαδέρφια, ακόμη και η προγιαγιά του συγκινημένη από όλη αυτή την ημέρα γιορτής τον περιμέναμε να έρθει. Όταν έφτασε, κοιτούσε αμήχανα στην αρχή καθώς όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί για εκείνον χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να έχει καταλάβει τίποτα! Του δώσαμε ένα γράμμα και του είπαμε ότι για να δει τι βρίσκεται πίσω από το δίχτυ (είχαμε καλύψει το δεντρόσπιτο με ένα μεγάλο στρατιωτικό δίχτυ σκίασης για να κάνουμε την μεγάλη αποκάλυψη), θα έπρεπε να ακολουθήσει κάποιους κανόνες, να παίξουν όλοι οι παρευρισκόμενοι κάποια παιχνίδια και στο τέλος… έσκασαν κανόνια κομφετί, έπεσε το δίχτυ και εμφανίστηκε το δεντρόσπιτό του!

Μόλις μπήκε μέσα, ενθουσιάστηκε με τα πάντα και παρατηρούσε όλες τις λεπτομέρειες. Πολύ παιχνίδι, πολλή χαρά και πολλά γέλια κυριαρχούσαν και ο Φίλιππος καμάρωνε το δεντρόσπιτό του, το οποίο ήταν έτσι ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί και πολύ καλύτερο, όπως μυστικά εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του την ίδια ημέρα! Και το έφερε έτσι η τύχη, ώστε την επόμενη ημέρα δεν είχε σχολείο και την πέρασε ολόκληρη στο δεντρόσπιτο μη θέλοντας να φύγει στιγμή. Είχε βρει πλέον τον δικό του ονειρεμένο χώρο!

την εταιρεία DIOR για τη δωρεά καθώς και την ομάδα εργαζομένων που συνέβαλε στην οργάνωση της ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Τσολάκη Κατερίνα, Τριπολιτσιώτη Βικτώρια, Ζουρμπάκη Χριστίνα  

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: IKEA, ΑΝΕΜΩΝΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, CAVE HOME, KOUPA KOUPA, ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, MAMA PINIATA, CORAL HOME, MYIKONA,
BABYLOON, LAMPA SHOP, BOOKSITE, LOGIGRAF, PLAYCITY, ALL YOU WANT