«Δεν είναι όλα το κινητό!», μας είπε ο Φίλιππος, όταν τον ρωτήσαμε πώς πέρασε στην εκπλήρωση της ευχής του. Είναι η εμπειρία, πώς περάσαμε σήμερα!

Από την πρώτη στιγμή, ο Φίλιππος μας είχε τονίσει πως για εκείνον, εκτός από το κινητό τελευταίας τεχνολογίας, ήταν σημαντικό να περάσει τη μέρα του με τους φίλους του. Ήθελε μία μέρα γεμάτη ανεμελιά και παιχνίδι με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έτσι και έγινε. Οι νεράιδες σήκωσαν τα μανίκια και σκέφτηκαν τις πιο cool ιδέες για εκείνη την ημέρα. Μία πίστα bowling ήταν ιδανική για μπόλικο παιχνίδι και πολύ γέλιο. Η αλήθεια είναι ότι αποδείχθηκαν όλοι πολύ καλοί σε αυτό, και τα strikes ήταν απανωτά. Πολλή διασκέδαση, γέλια και επιφωνήματα επιδοκιμασίας επικρατούσαν στην παρέα, που απόλαυσε παιχνίδι μέχρι «τελικής πτώσεως» που λένε. Αυτό που χρειάζονταν, μετά από τόση ενέργεια, σίγουρα ήταν ένα καλό γεύμα.

Ξεκίνησαν, λοιπόν, για το εστιατόριο, όπου τους περίμεναν λαχταριστά σουβλάκια – το αγαπημένο φαγητό του Φίλιππου – αλλά και πολλές εκπλήξεις. Ένα σωρό πακέτα άρχισαν να ξεπροβάλλουν, και ο Φίλιππος αποκάλυπτε ένα-ένα όλα τα αξεσουάρ του κινητού και τα δώρα, που είχε κανονίσει η νεράιδά του. Το χαμόγελο δεν είχε φύγει στιγμή από τα χείλη του κι έκανε συνέχεια αστεία και πειράγματα με τους φίλους του και τους εθελοντές μας. Στο τελευταίο πακέτο ξεπρόβαλε το κινητό και όλοι άρχισαν να ζητωκραυγάζουν και να χειροκροτούν.

Μία αξέχαστη μέρα, που ο ίδιος βαθμολόγησε με «11», με άριστα το 10, και με πιο σημαντικό από όλα, τον χρόνο που πέρασε με τους φίλους και την οικογένειά του, ξέγνοιαστα και μακριά από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Άρτεμις Τόλλη, Ιωάννα Συκιανάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: COSMOTE, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ZUCCHERINO, BLACKBLOM, MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ROYAL BOWLING