Μια παλιά αποθήκη του σπιτιού είχε μπει από καιρό στο μάτι του Φίλιππου. Ήθελε πολύ να τη φτιάξει. Ονειρευόταν έναν χώρο για τον ίδιο και τα αδέρφια του, όπου θα μπορούν να χαλαρώνουν, να μαζεύονται με τους φίλους τους και να παίζουν επιτραπέζια. Κι ένα μπιλιάρδο. Πολύ θα ήθελε ένα μπιλιάρδο. Πίστευε, όμως, ότι κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο να γίνει. Ίσως και απίθανο… Αλλά για τα ξωτικά τίποτα δεν είναι απίθανο!

Οι γονείς του είχαν επιμεληθεί τον χώρο – τον άδειασαν, τον καθάρισαν, τον έβαψαν, τοποθέτησαν καινούργια πλακάκια κι έβαλαν κουκέτες και γραφεία για τα παιδιά. Τη σκυτάλη μετά πήραν οι νεράιδες και τα ξωτικά, που δημιούργησαν ένα μοντέρνο playroom, με ένα μεγάλο μπιλιάρδο να δεσπόζει στον χώρο. Αναπαυτικοί καναπέδες, αποθηκευτικοί χώροι και ένα σωρό επιτραπέζια παιχνίδια και νεανικά gadgets. Ένας χώρος αυτόνομος για τους 3 έφηβους, όπως τον είχαν ονειρευτεί.

Κι έφτασε η ώρα που ο Φίλιππος θα έμπαινε στο καινούργιο του playroom. Παρέα με τα αδέρφια και τους φίλους του και με ένα μεγάλο χαμόγελο ήδη στα χείλη του, άνοιξε την πόρτα. Αυτό που αντίκρισε δεν το περίμενε. Ενθουσιασμένοι όλοι, άρχισαν να εξερευνούν τον χώρο. Ο Φίλιππος ξεκίνησε να ανοίγει τα δώρα του. Προσπαθούσε, μάλιστα, να μαντέψει τι ήταν το καθένα, κρίνοντας από το σχήμα, το βάρος, κλπ. Γέλασαν όλοι μαζί, όταν αποκαλύφθηκε ο μικρός κουλοχέρης! Όλα τα παιχνίδια διαλεγμένα ένα κι ένα. Αυτό, όμως, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, φυσικά, ήταν το μπιλιάρδο. Όλοι μαζί ξεκίνησαν το παιχνίδι μέσα σε γέλια και πειράγματα. «Χαρά» είναι και το όνομα που έδωσαν στο ψαράκι που του έφερε δώρο η φίλη του για καλοτυχία!

Η τούρτα της εκπλήρωσης, ενταγμένη και αυτή στο θέμα, ήταν ένα νόστιμο γλυκό μπιλιάρδο  προς έκπληξη της νεανικής παρέας. Μία δύσκολη μέρα για την οικογένεια, καθώς την ίδια ημερομηνία πριν ένα χρόνο είχε κάνει ένα μεγάλο χειρουργείο ο Φίλιππος, που όμως πλέον μετατράπηκε σε ημέρα χαράς και ελπίδας.

Και τα λόγια της μητέρας του, μαρτυρούν ακριβώς αυτό:

Όλα τα παιδιά έχουν ανάγκη να ελπίζουν σε ένα όμορφο μέλλον και αυτό πρέπει να τους το προσφέρουμε εμείς οι ενήλικες. Το Make-A-Wish είναι η ΔΥΝΑΜΗ όλων για να δουν αυτά τα παιδιά τη δύναμη του ήλιου στο μέλλον!

θερμά την La Vie en Rose για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κατερίνα Προεστάκη, Φανή Πολίτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: TGI Friday’s, Allou! Fun Park, Fresh Patisserie, Ραδιοταξί Κόσμος, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: KENTIA, RedLoop

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!