«Αν μπορείς να ονειρευτείς κάτι, μπορείς και να το καταφέρεις!»

Αυτό ήταν το μήνυμα που από εδώ και μπρος θα στολίζει το νέο της δωμάτιο και θα συντροφεύει τη Φραντζέσκα σε κάθε βήμα της ζωής της. Παρά τις δυσκολίες της κυστικής ίνωσης, δεν έχει χάσει το θάρρος της, τη δύναμή της και την ανάγκη να ονειρεύεται. Η Φραντζέσκα παρακολουθούσε τις νεράιδες και τις ευχές που εκπλήρωναν εδώ και καιρό. Ανυπομονούσε για την εκπλήρωση της δικής της ευχής και της δύναμης που θα της έδινε!

Κάθε τόσο έπαιρνε τηλέφωνο τη νεράιδά της, την Άννα, να μάθει λεπτομέρειες για το νέο της δωμάτιο. Θα το έφτιαχνε, άραγε, όπως ακριβώς της το είχε περιγράψει; Η Άννα, γνωρίζοντας την αγωνία της, της έστελνε συνεχώς σχέδια και φωτογραφίες για να κάνει πιο γλυκιά την αναμονή της.

Η μέρα που τόσο περίμενε έφτασε σύντομα! Οι νεράιδες είχαν συνεννοηθεί με τη μαμά της και όσο ετοιμαζόταν το δωμάτιό της, η μικρή μας έμεινε στην αγαπημένη της φίλη. Όταν γύρισε σπίτι, κατάλαβε πως κάτι περίεργο συνέβαινε και σαν να ακούσαμε την καρδιά της να προσπαθεί να βγει έξω από το σώμα της… τόσο δυνατά χτυπούσε από την αγωνία! Μια νεράιδα και ένα ξωτικό κρύβονταν μέσα στο δωμάτιο και μόλις άνοιξαν την πόρτα, η Φραντζέσκα έμεινε άφωνη. Στεκόταν μαζί με τον αδερφό της στη μέση του δωματίου και μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό ήταν το δωμάτιό της.

Το δωμάτιο είχε στολιστεί σε ροζ, μωβ, και γκρι τόνους. Πιο πολύ απ’ όλα την ενθουσίασε το κρεβάτι της. Έτσι ακριβώς το ονειρευόταν από μικρή! Αφού εξερεύνησαν κάθε γωνιά, ήρθαν και οι φίλοι των παιδιών να μοιραστούν τη χαρά τους. Τα κορίτσια θαύμασαν το όμορφο μωβ χαλάκι και τα διακοσμητικά φωτάκια πάνω από το κρεβάτι, όπως ακριβώς τα είχε ζητήσει η Φραντζέσκα, ενώ τα αγόρια ενθουσιάστηκαν με τα διακοσμητικά με θέμα το ποδόσφαιρο στην πλευρά του αδερφού της… Ήταν ειδική παραγγελία με την αγαπημένη του ομάδα.

Αφού εξερεύνησαν τα πάντα και βγήκαν πολλές φωτογραφίες, για να θυμούνται αυτήν την ξεχωριστή ημέρα, οι χαρούμενες φωνές και τα πλατιά χαμόγελα γέμισαν την αυλή του σπιτιού. Το νέο δωμάτιο της Φραντζέσκας είχε απλώσει τη μαγεία του παντού, σε ολόκληρο το σπίτι. Η ανάγκη να ονειρεύεται είναι πλέον δυνατότερη από ποτέ. Και το νέο της κρεβάτι είναι εδώ για να φιλοξενεί κάθε της μικρό και μεγάλο όνειρο!

θερμά τη  Zakcret για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Εύα Μάνογλου, Κωνσταντίνος Καρίκας

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Βιοκαρπέτ, Vitex, ΚΙΦΑ Μεταφορική, AVIS, Βιοιατρική, Zackdesign Γκέλης Αθ. Αρχιτέκτων, MADI, Orange Home, Vour.gr, Nastos Electric, Multicenter, Avgerinos Patisserie, Mr Click, Playspot, Profitstore, Κώστας Σάλτας, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!