Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αυτές οι αθώες ψυχές εναρμονίζονται με τις πανέμορφες ψυχές των παιδιών. Ο Φραντσέσκο ή Φρανκο, όπως χαρακτηριστικά των φωνάζουν οι φίλοι του, ονειρευόταν να έχει ένα κουτάβι. Ένα κουτάβι που θα μεγαλώσουν μαζί. Ένα κουτάβι που θα είναι ο σύμμαχός του σε ό,τι κι αν προκύψει.

Η νεράιδά του έβαλε μπρος το σχέδιο της και μαζί με τη μητέρα του αποφάσισαν η ευχή να εκπληρωθεί μία ιδιαίτερη για τον Φράνκο μας ημέρα. Ο Φράνκο είχε νοσηλευτεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Του είχαν λείψει οι φίλοι και το σπίτι του. Λόγω της πανδημίας, δεν πρόλαβε να κάνει το μεγάλο πάρτι γενεθλίων που τόσο ήθελε. Η μαμά του, λοιπόν, μαζί με την καλή του νεράιδα, την Άννα, συνδύασαν την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του με την ημέρα των γενεθλίων του!

Ξημέρωσε, λοιπόν, η μέρα των γενεθλίων του. Ο παιδότοπος στολίστηκε με μπαλόνια και αστέρια και στήθηκαν τα τραπέζια με το φαγητό και τα υπέροχα μπισκότα με θέμα το αγαπημένο του σκυλάκι. Όλα ήταν έτοιμα για τους καλεσμένους, που άρχισαν να καταφθάνουν. Τα παιδιά, μόλις είδα τα φουσκωτά παιχνίδια, όρμησαν και ξεκίνησαν το παιχνίδι!

Ο Φράνκο, που δεν γνώριζε τίποτα για όλα όσα είχαμε οργανώσει, νόμιζε ότι βγήκε μια απλή βόλτα με τον μπαμπά του. Όταν έφτασε και είδε το πάρτι ενθουσιάστηκε. Χόρτασε παιχνίδι με τους φίλου του, απόλαυσε τα αστεία του κλόουν ανιματέρ. Και είχε έρθει η ώρα να ανοίξει τα δώρα του.

Μόλις το ξωτικό εμφανίστηκε με το κουτάβι, τα μάτια του «πέταξαν» σπίθες! Πήρε το κουτάβι κατευθείαν στην αγκαλιά του και το τρέλανε στα χάδια! Ο Ρούκι, όπως τον ονόμασε, έγινε αμέσως το επίκεντρο του πάρτι!

Ο Φράνκο και ο Ρούκι έγιναν αμέσως κολλητοί φίλοι! Όπως μας είπε η μαμά του, δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ, γιατί δεν ήθελε να τον αποχωριστεί. Την επόμενη μέρα δεν πήγε σχολείο. Ήθελε να χορτάσει το παιχνίδι με τον Ρούκι. Μπορεί να έχουν τόσο καιρό μπροστά τους να χορτάσουν ο ένα τον άλλον, αλλά αυτές οι πρώτες μέρες είναι πάντοτε ασύγκριτες!

θερμά την SRS Group of Companies για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κώστας Νίκου, Μάρσα Δημοπούλου, Ευδοκία Τρικκάκη, Ευαγγελία Ψημμένου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Κτηνίατρος Λαζαρία Χαμαϊδη, Larisa dog academy, Lucky and Mailo Pet Shop, Lucky & Mailo Pet Shop, TaxiPet, Vaios Moraitis Films, Αγγελική Σκαμαγκάκη, Νικολέτα Γιούργα, Ελένη Σιώχου, Οφηλία Pet Shop, Animal’s World, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!