Μας χόρεψε Salsa και RNB στην πρώτη βιντεοσυνομιλία μας και δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό και την ευγνωμοσύνη μας που εμφανίστηκε στο δρόμο μας αυτό το αγγελούδι! Ακολούθησε κι άλλο βίντεο και δεν μπορούσαμε να τη χορτάσουμε! Η χαρισματική μικρούλα μας, με τη δύναμη και το κέφι της, έδωσε μαθήματα ζωής σε όλους μας. Η ασθένεια που πολέμησε: ραβδομυοσάρκωμα. Έδωσε την μάχη της με άριστα, χωρίς να την επηρεάσει στην καθημερινότητά της. Με χρωματιστά, λουλουδάτα φορέματα και στολίδια στο όμορφο κεφαλάκι της, περνούσε την είσοδο του νοσοκομείου κι εκτελούσε τις εντολές των γιατρών της, σαν μικρό στρατιωτάκι. Ο θάλαμος της, έγινε το στούντιο για τα vlog της κι εκεί εξιστορούσε στους followers της πώς περνάει, τι σκέφτεται… Τα challenges με τα αγαπημένα της πρόσωπα πολλά… «Τώρα θα δοκιμάσουμε ζελεδάκια, τώρα θα απαντήσουμε σε ερωτήσεις κι όποιος χάσει θα γεμίσει το πρόσωπο του με σαντιγί, τώρα θα κάνουμε μαγικά κόλπα… Κάντε μου like και subscribe και αφήστε μου τα comment σας κάτω από το βίντεο μου!»

Η youtuber Μανουέλλα με τα βιντεάκια της, τη συντρόφευε σε όλο αυτό το ταξίδι. Στο νοσοκομείο, στις θεραπείες, στο σπίτι. Η μία και μοναδική ευχή της, να την γνωρίσει, να κάνουν challenges μαζί, να παίξουν, να διασκεδάσουν.

Ήρθε επιτέλους η στιγμή, που το όνειρό της θα γινόταν πραγματικότητα! Πανέμορφη, με το γαλάζιο, στολισμένο με χρυσόσκονη φόρεμά της,  πέρασε το κατώφλι της προεδρικής σουίτας και ένιωθε σαν πραγματική σταρ!

Αποφάσισαν με τη Μανουέλα που θα στήσουν τις κάμερες και ξεκίνησαν να συζητάνε και να απευθύνονται στο κοινό τους. Ήταν τόσο άνετη, σα να είχε γεννηθεί γι’ αυτό! Ήταν τόσο, μα τόσο ευτυχισμένη, που βρισκόταν δίπλα στο είδωλό της. Την ίδια ευτυχία ένιωθε και η Μανουέλα όμως, που βρέθηκε στο δρόμο της αυτό το υπέροχο παιδί! Να είστε πάντα τόσο χαρούμενες κορίτσια και να συνεχίσετε να κάνετε με επιτυχία, αυτό που τόσο αγαπάτε!

Image result for καρδια Χωρίς τους εθελοντές μας M. Πετράκης, Μ. Μωρίκη και T. Λιβέρη τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο Image result for καρδια

Χορηγοί σε είδος/Sponsors Inkind: NJV Athens Plaza, Accessorize, Ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδης

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2018 (ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT).