Ο Φώτης είναι ένα γλυκό παιδί, που αγαπάει τα χρώματα, τη μουσική και τα ζωάκια. Παρόλο που δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε να μιλήσει, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του, την αγάπη που δέχεται και ανταποδίδει με το υπέροχο χαμόγελό του. Ένα αμαξίδιο βόλτας τού είναι απαραίτητο, για να μπορεί να απολαμβάνει τις βόλτες και να βρίσκεται με κόσμο, που τόσο του αρέσει.

Ένας πολυχώρος με ένα σωρό ενδιαφέρουσες δραστηριότητες ήταν ό,τι έπρεπε για την εκπλήρωση της ευχής του. Μαζί με την οικογένειά του και τις νεράιδες, ο Φώτης έκανε καρτ με οδηγό τον πατέρα του, είδε ένα σωρό περίεργα ψάρια και μικρούς καρχαρίες στο ενυδρείο, παρατήρησε διάφορα «πειράματα» και παιχνίδια, και το καλύτερο από όλα ήταν όταν μπήκε σε μία τεράστια μπαλοπισίνα. Βλέπετε, ο Φώτης μας τρελαίνεται για μπαλάκια και το διασκέδασε τόσο πολύ! Περνούσαν όλοι τόσο καλά, που η ξενάγηση χρονικά είχε διπλάσια σχεδόν διάρκεια από το συνηθισμένο!

Μέσα σε γέλια και πολλή χαρά, ο δρόμος τους έβγαλε μπροστά στο ολοκαίνουργιο αμαξίδιό του. Με τη βοήθεια των γονιών του, πήρε τη θέση του και ήταν έτοιμος για πολλές βόλτες! Ακολούθησε γεύμα σε ένα πανέμορφο μέρος, βγαλμένο από παραμύθι, όπου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν ένα σωρό λιχουδιές και άνοιξαν τα δώρα τους.

Το χαμόγελο του Φώτη, η λάμψη στα μάτια του και οι κινήσεις των χεριών του μαρτυρούσαν πόσο ωραία περνούσε και πόσο ανυπομονεί να γνωρίσει τον κόσμο στο καινούργιο του (και πολύ άνετο!) αμαξίδιο.

θερμά την INTRAKAT για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Σταυρούλα Σεϊμένη, Λένια Καράβα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ, XPLORE ENTERTAINMENT, FAIRYTALE, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΜΗ, GIORGIO PASTRY, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS