Κάποιες φορές, οι ευχές χρειάζονται τη βοήθεια, τον συγχρονισμό και τη συμβολή πολλών ανθρώπων για να εκπληρωθούν και να μεταμορφωθούν στην εμπειρία-ζωής που θα μείνει αξέχαστη στο παιδί. Παράλληλα, κάποιες φορές, τα παιδιά ευχής θέλουν να μείνουν τελείως ανώνυμα, χωρίς καν να αποκαλυφθεί το αρχικό του ονόματός τους. Κάπως έτσι συνέβη και με τη φωτογράφιση που με πολλή αγάπη πραγματοποίησε ο Δημήτρης Σκουλός, πριν λίγο καιρό. Πολλοί άνθρωποι, συγχρόνισαν και εναρμόνισαν τις δυνάμεις τους, ξέροντας πως δεν θα λάβουν ούτε ίχνος δημοσιότητας, για την εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που προτίμησε την ανωνυμία από τη δημοσιότητα. Όσο σεβάστηκαν νεράιδες και ξωτικά την απόφασή της, άλλο τόσο τη σεβάστηκαν και την υποστήριξαν οι άνθρωποι που αφιερώθηκαν με την ψυχή τους στην εκπλήρωση της ευχής της.

Οι άνθρωποι αυτοί ήταν οι παρακάτω. Δεν θα πάψουν ποτέ να βρίσκονται μέσα στην καρδιά μας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε για την ειλικρινή αγάπη τους είναι να πούμε δύο λόγια για αυτούς:

Η Κάτια Ζυγούλη, που με συνέπεια και αγάπη, φρόντισε να καθοδηγήσει το κορίτσι μας στον υπέροχο κόσμο της μόδας και του modelling, ώστε να την προετοιμάσει σωστά για την ημέρα της ευχής της.

Ο Δημήτρης Σκουλός, που μας “άνοιξε” διάπλατα την αγκαλιά του.

Ο Πάνος Γιαννακόπουλος, οι MI-RŌ Designers, η Celia Kritharioti, ο Γιάννης Σίσκος και ο Νικόλας Βιλλιώτης, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σας ευχαριστούμε όλους τόσο για την αγάπη όσο και τον σεβασμό που δείξατε σε εμάς, το κορίτσι μας και την εκπλήρωση της ευχής του!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Χρυσούλα Σπανού

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Panos Giannakopoulos / photography, MI-RŌ Designers, Celia Kritharioti, Δημήτρης Σκουλός (κάλυψη κόστους για εξοπλισμό και επεξεργασία), Brown Acropol, Γιάννης Σίσκος, Νικόλας Βιλλιώτης, Hair Play Rita, FRESH, SugarFree, Craftbox, Tsakiris Mallas