Ο Φ., λάτρης της ρετρό κουλτούρας, μας είχε δείξει από την αρχή προς ποια κατεύθυνση προσανατολιζόταν για την ευχή του. Ήξερε πολύ καλά, ότι θα χρειαζόταν κάτι πολύ ξεχωριστό, με το οποίο θα μπορούσε μαζί με τους φίλους του να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους. Και αφού ασχολούταν ήδη με το ραδιόφωνο, είχε έρθει η ώρα να ασχοληθεί και με τον κινηματογράφο! Μια βιντεοκάμερα, λοιπόν, ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόταν και επιθυμούσε περισσότερο από καθετί.

Ο Φ. δεν ήξερε πολλά πράγματα σχετικά, οπότε χρειάστηκε τη βοήθεια ενός πολύ καλού ξωτικού – φωτογράφου. Μαζί, κατέληξαν στην κάμερα που ταίριαζε περισσότερο σε όσα ήθελε να ανακαλύψει. Η αγάπη του για τα vintage αντικείμενα δεν πέρασε απαρατήρητη από τη νεράιδά του, που κανόνισε για εκείνον μια μοναδική ξενάγηση στο Μουσείο Αυτοκινήτου. Εκεί, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά αυτοκίνητα – αντίκες, συνοδευόμενα από μία εξαιρετική ξενάγηση. Μία μεγάλη έκπληξη ήταν όταν οι άνθρωποι του μουσείου πρότειναν στον Φίλιππο να μπει σε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα, κάτι που δεν επιτρέπεται στο γενικό κοινό, και εννοείται ότι δεν έχασε αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Μετά το Μουσείο Αυτοκινήτου, κατευθύνθηκαν σε μία πολύ όμορφη αυλή, για να γευματίσουν. Εκεί τον περίμενε μια ακόμη έκπληξη… Του σέρβιραν ένα κουτί για γλυκά, όμως μέσα αντί για τούρτα, βρήκε την κάμερα που είχε ευχηθεί να αποκτήσει! Τα μάτια του έλαμπαν και το χαμόγελό του φώτιζε ολόκληρο το πρόσωπό του. Η μητέρα του, φανερά συγκινημένη, δεν σταματούσε να μας ευχαριστεί, βλέποντας το παιδί της να λάμπει από χαρά.

Ο Φ. θα μπορεί πλέον να απαθανατίζει όλες τις σημαντικές στιγμές με τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και να εξασκείται ώστε στο μέλλον να γίνει ένας πολύ καλός κινηματογραφιστής!

θερμά την Πρέσβειρά μας, Φαίη Σκορδά, για τη δωρεά της, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικής εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: ΕΙΡΗΝΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: CANON EUROPA NV, ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, FRESH PATISSERIE, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS