«Υπάρχουν άραγε νεράιδες σήμερα; Ναι, υπάρχουν, για να κάνουν τον κόσμο των παιδιών πιο όμορφο και μαγικό!»

Έτσι μας είπε η μητέρα της Φ., μετά την εκπλήρωση της ευχής της.

Η Φ. είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, που από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει κανείς τη  μεγάλη της όρεξη να ανακαλύψει τον κόσμο! Η ασθένειά της μπορεί να έχει φέρει δυσκολίες στην καθημερινότητά της, αλλά δεν έχει φρενάρει την επιθυμία της να εξερευνά και να ανακαλύπτει τα πάντα.

Καθώς η Φ. περνάει πολύ χρόνο στο δωμάτιό της, η ευχή της ήταν να έχει ένα χαρούμενο δωμάτιο, γεμάτο χρώματα και την αγαπημένη της Peppa the pig. Έτσι, η νεράιδά της φρόντισε να δημιουργήσει για εκείνη έναν όμορφο, ήρεμο χώρο, γεμάτο με όλα όσα αγαπάει το κορίτσι μας.

Όσο ετοιμαζόταν το δωμάτιο και γίνονται οι απαραίτητες εργασίες, η Φ. είχε «φυγαδευτεί» στο σπίτι της γιαγιάς της, στο χωριό και δεν είχε ιδέα τι γινόταν. Όταν επέστρεψε και άνοιξε την πόρτα του δωματίου της, έμεινε αποσβολωμένη να κοιτάζει γύρω της. Δειλά-δειλά άρχισε να εξερευνά τον χώρο και να ανακαλύπτει κάθε σπιθαμή του. Πολύχρωμες κουρτίνες, μαξιλάρια και φωτιστικά, αυτοκόλλητα και παιχνίδια, όλα εκεί μέσα ήταν ζωηρά και χαρούμενα, τόσα χαρούμενα που έκαναν την Φ. να ενθουσιαστεί! Άνοιξε και έπαιξε με τις ώρες με τα νέα της παιχνίδια με την αγαπημένη της Peppa, χόρεψε πολλά τραγούδια και στριφογυρνούσε γεμάτη χαρά στην καινούργια της καρέκλα, ξεκαρδισμένη στα γέλια.

Μπορεί η Φ. να μην εκφράζεται με λόγια, όμως οι κινήσεις της και το λαμπερό της χαμόγελο δεν μας άφησαν ίχνος αμφιβολίας για το πόσο χαρούμενη ήταν και πως είχαμε καταφέρει να εκπληρώσουμε το όνειρό της!

Ένα όμορφο ταξίδι, που τελειώνει με το πιο όμορφο δωμάτιο, που θα μπορούσε να έχει το κοριτσάκι μας, όπως είπε και η μητέρα της.

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σούλη Χριστίνα, Συρίμη Φωτεινή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, VEIS, PARTNER PLUS, VITEX, JYSK, KATAMAYA SWEET & SAVORY, GIOCHI PREZIOSI, PASSARELLA, WOOD N CRAFT, ΜΗΤΡΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, STICKY, ΔΙΑΚΑΚΗΣ, MYIKONA, ANUBIS, COVERBED, HASBRO