Έχοντας μεγαλώσει με τον παραμυθένιο κόσμο της Disney, ο Φ. είχε πάντοτε μία μεγάλη επιθυμία: να δει από πρώτο χέρι τον μαγικό της κόσμο, να γνωρίσει από κοντά τους ήρωες των ταινιών, και να πάρει μέρος και ο ίδιος στη δική του περιπέτεια!

Σε αυτό το μαγικό μέρος, που μοιάζει με μικρή πόλη βγαλμένη από παραμύθι, τα πάντα είναι ονειρεμένα και όπου οι ήρωες της Disney ξεπροβάλλουν από κάθε γωνιά και αλληλοεπιδρούν με τον κόσμο. Χαρά, ενθουσιασμός και ευτυχία ένιωθε ο Φ. κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Ο κόσμος, που ο Φ. έβλεπε με τις ώρες μέσα από την οθόνη του, ήταν εκεί. Όπου κι αν έστρεφε το βλέμμα του, κυριαρχούσε το παραμύθι. Πελώρια κάστρα, εντυπωσιακά άρματα και όλοι οι αγαπημένοι χαρακτήρες της οθόνης, ήταν εκεί, μπροστά του!

Ο δικός μας ήρωας, ο Φ., επέστρεψε με μια βαλίτσα γεμάτη αναμνήσεις, χαμόγελα και ιστορίες που θα διηγείται για μια ζωή και υποσχέθηκε πως θα επισκεφθεί σύντομα τη νεράιδά του, για να την πάρει μια αγκαλιά για να την ευχαριστήσει για την αξέχαστη εμπειρία που έζησε. Οι γονείς του, συγκινημένοι βλέποντας το παιδί τους τόσο χαρούμενο, μας ευχαρίστησαν για όλα όσα κάνουμε για να ενταχθούν ξανά αυτά τα παιδιά στην κανονικότητα.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox