Έπειτα από την επιτυχημένη προσπάθεια που διεξήχθη τα περασμένα Χριστούγεννα, η εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ με πολλή αγάπη και με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, αποφάσισε να φιλοξενήσει και φέτος το Αστέρι της Ευχής στα καταστήματά της.

Η εταιρεία διαθέτει το σύνολο του ποσού από τις πωλήσεις των αστεριών στην εκπλήρωση ευχών και η ενέργεια θα διαρκέσει έως και τις 15 Ιανουαρίου 2020.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας, έχουν αγκαλιάσει το έργο του Οργανισμού και στο παρελθόν σε αρκετές περιπτώσεις. Έτσι, δεν θα μπορούσαν να λείπουν αυτά τα Χριστούγεννα τα Αστέρια του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος από τα ταμεία των καταστημάτων του.

Βρείτε και προμηθευτείτε στα καταστήματα των  S/M Χαλκιαδάκης τα Αστέρια της Ευχής στη συμβολική τιμή των 2€ και γίνετε φωτεινά αστέρια για τη ζωή των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.

Αγοράζοντας ένα χάρτινο αστέρι, αυτό μετατρέπεται μαγικά σε αστέρι αγάπης. Μια δωρεά των 2€ είναι αρκετή για να κάνουμε τη διαφορά. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε και εσείς να συμβάλετε στην εκπλήρωση των ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες και να δώσετε δύναμη στην ευχή τους!