Ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο του Χαράλαμπου, όταν έμαθε από την νεράιδα ότι η ευχή του θα εκπληρωθεί. Το όνειρό του ήταν να επισκεφθεί την Disneyland, αυτό το μαγικό μέρος που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους. Όταν σκεφτόταν ότι θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά όλους τους αγαπημένους του ήρωες, η χαρά του ήταν απερίγραπτη. Η ανυπομονησία του ήταν μεγάλη, όμως όταν έφτασε εκεί άξιζε όλη η αναμονή. Ο γλυκός Χαράλαμπος επισκέφθηκε πολλά παιχνίδια, παρακολούθησε πολλές παρελάσεις και εντυπωσιάστηκε από τις παραστάσεις και τα σόου που προσφέρει αυτό το παραμυθένιο μέρος.

Όλες αυτές τις μέρες, οι γονείς του διαπίστωσαν τη δύναμη που προσφέρει η εκπλήρωση της ευχής, βλέποντας τον Χαράλαμπο χαρούμενο και με πολλή ζωντάνια! Πιο συγκεκριμένα η μητέρα του Χαράλαμπου ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ για την εκπλήρωση της ευχής του παιδιού μας. Ήρθε στην κατάλληλη στιγμή και μας έκανε να ξανανιώσουμε χαρούμενοι να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να παίξουμε αλλά και να διασκεδάσουμε με το παιδί μας. Είστε απίστευτοι με τη δουλειά που κάνετε. Απλά καταπληκτικό. Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!».

Κι ο Χαράλαμπος όμως, επιστρέφοντας από αυτό το μοναδικό ταξίδι συνάντησε τη νεράιδά του και της είπε όλο χαρά: «Αγαπητή μου νεράιδα, σας ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό το τέλειο ταξίδι που μου προσφέρατε. Είδα πολλούς ήρωες, που ήθελα, και έπαιξα στα απίστευτα παιχνίδια της Disneyland! Σας εύχομαι ο Θεός να σας δίνει υγεία και δύναμη ψυχική για να πραγματοποιείτε τις ευχές πολλών παιδιών που έχουν ανάγκη. Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!». Με αυτά τα όμορφα λογάκια, ο μικρός Χαράλαμπος αποχαιρέτησε την νεράιδα και της επιβεβαίωσε ότι η εμπειρία αυτού του ταξιδιού, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του.

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!