Από την αρχή αυτού του ταξιδιού, ο Χάρης είχε κερδίσει τις καρδιές των νεράιδων! Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, ιδιαίτερα ευφυής και συναισθηματικός, που λατρεύει τους δεινόσαυρους. Παρόλο που είναι μικρός σε ηλικία, έχει δώσει ήδη μεγάλες μάχες με την ασθένειά του. Σε αυτόν τον σούπερ ήρωα, λοιπόν, οι νεράιδες δεν μπορούσαν παρά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Μία παιδική χαρά ήταν η ευχή του. Όπως κάθε παιδί της ηλικίας του, αυτό που έχει περισσότερο ανάγκη είναι να παίζει ανέμελα. Κι αφού η ασθένεια του βάζει περιορισμούς, μία δική του παιδική χαρά είναι αυτό που θα τον κάνει να νιώσει πάλι παιδί, με ατελείωτες ώρες χαράς και παιχνιδιού.

Η παιδική χαρά ετοιμάστηκε και οι νεράιδες οργάνωσαν την ημέρα των «εγκαινίων» με μία μικρή γιορτή και πολλές εκπλήξεις για τον Χάρη. Κάλεσαν τους φίλους του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα και γέμισαν τον χώρο μπαλόνια, δώρα, παιχνίδια και ένα σωρό λιχουδιές.

Μόλις αντίκρυσε την παιδική χαρά στο σπίτι του, τα μάτια του έλαμψαν, η χαρά του ήταν απερίγραπτη και δεν μπορούσε να το πιστέψει! Μαζί με τους φίλους του, ευχαριστήθηκαν παιχνίδι! Άνοιξε όλα τα δώρα του ένα-ένα και προσεκτικά και το χαμόγελό του όλο και μεγάλωνε.

«Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όσα κάνατε για τον Χάρη μας. Ήταν η πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής μας!», μας είπε η μητέρα του στο τέλος αυτής της υπέροχης μέρας. Και το πρόσωπο του Χάρη, που έλαμπε από χαρά, έμεινε χαραγμένο στην καρδιά μας.

θερμά την Reckitt για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαριάννα Γούτου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΤΕΧΝΗ Α.Ε.,  Iliacthida Playgrounds S.A, Infinity Διεθνής Μεταφορές, Παναγιώτης Γαλάτης PHOTOGRAPHY, Χριστίνα Γεωργιάδου? , GO GROW IKE, ΕΠΙΠΛΟ ΣΠΑΝΟΣ, Γιώργος Μάναλης, ΙΚΕΑ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, CRAFTBOX, ΚΙΜΩΝΑΣ BAKERY, ΦΛΟΚΑΚΙ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, Myikona, ΚΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ, Φ. & ΣΙΑ Ο.Ε.