Με μία προσομοίωση πτήσης, ξεκινά το ταξίδι του για την εκπλήρωση της ευχής του! Ο Χρήστος δεν θα μπορούσε να αρχίσει λιγότερο δυναμικά. Ο δισταγμός που αρχικά εμφανιζόταν στο βλέμμα του γρήγορα έσβησε, καθώς  μετατρεπόταν σε πιλότο επιβατικού αεροπλάνου air bus! Με χαρακτηριστική ευκολία απογείωνε και προσγείωνε το αεροσκάφος, αφήνοντας άφωνες τις νεράιδες και τα ξωτικά. Μας «ταξίδεψε» μέχρι την Εύβοια και μας «επέστρεψε» άκρως επαγγελματικά.

Η οδήγηση, ωστόσο, δεν σταματά εδώ. Ακολουθεί η formula στην πίστα της Μόντσα Ιταλίας  και της Πορτογαλίας! Ο ενθουσιασμός του Χρήστου μας τον είχε κατακλίσει τόσο πολύ που απλά δεν ήθελε να σταματήσει να οδηγεί.

Ακολούθησε μία υπέροχη βόλτα στο πάρκο για χαλάρωση. Ο Χρήστος και οι νεράιδες του περπάτησαν γύρω από το σιντριβάνι και ανέβηκαν μέχρι το παρατηρητήριο, για να θαυμάσουν τη θέα από ψηλά. Ώσπου το σήμα δίνεται και ο Χρήστος τρέχει με λαχτάρα προς το στολισμένο με μπαλόνια ποδήλατό του!

Παρατηρεί τα διάφορα δώρα του και σπεύδει να τα ανοίξει, ενώ δεν σταματά τις βόλτες. Δεν χόρταινε να τρέχει με το ποδήλατο του παντού. Κάνει προσπάθεια να μας εξηγήσει για τις 12 ταχύτητες και την μπαταρία και όλο ενθουσιασμό δεν θέλει να αφήσει το νέο του απόκτημα. Ο μπαμπάς μας λέει πως λόγω της λευχαιμίας είχε καιρό να ανέβει στο ποδήλατο. Η χαρά του ήταν ασύγκριτη.

Στην επιστροφή, ο Χρήστος μας είπε πως δεν ήταν κουρασμένος και το μόνο που θέλει είναι να ασχολείται με το ποδήλατο του. Με άπλετο ενθουσιασμό κανόνιζε τις επόμενες βόλτες του. Ανυπομονούσε να φτάσει σπίτι για να πει  στη μαμά του για το καινούργιο του ποδήλατο και για το πώς πέρασε την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής του. Ήδη είχε κανονίσει πως θα πήγαινε το επόμενο πρωί στο πάρκο να κάνει τις πρώτες του βόλτες.

θερμά τη Septona για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Σταυρούλα Σεϊμένη, Γιώτα Φιλιππίδη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Εστιατόριο Πεζούλας, Ξενοδοχείο Intercontinental, La Passarella, Craft Box, Myikona

Ευχαριστούμε θερμά τον υποστηρικτή σε είδος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!