Ο Χρήστος είναι ένας πραγματικός μαχητής! Αγωνίζεται σκληρά ενάντια στην ασθένειά του, χωρίς να χάνει στιγμή το χαμόγελό του. Ακόμα κι όταν οι θεραπείες γίνονται επιθετικές, δεν αφήνει τον πόνο να τον καταβάλλει και τον πολεμάει με το μεγαλύτερο όπλο: το χαμόγελό του.

Η ευχή του, να αποκτήσει ένα gaming laptop, είχε έρθει η ώρα να εκπληρωθεί. Εκείνο το απόγευμα, ήταν τόσο ενθουσιασμένος και ανυπόμονος, που μας περίμενε στην πόρτα!

Όσο η νεράιδα τον απασχολούσε στο δωμάτιό του, βλέποντας την ολοκαίνουρια καρέκλα που του είχε στείλει πριν λίγο καιρό, το ξωτικό φρόντισε να ετοιμάσει την έκπληξη. Ξαφνικά, ένα χαρτί με ένα μήνυμα για τον Χρήστο εμφανίστηκε κάτω από την πόρτα και του ζητούσε να ανοίξει αμέσως αυτό που μόλις είχε λάβει στο κινητό του. Έκπληκτος και συνάμα περίεργος, άνοιξε το μήνυμα και άφωνος είδε να εμφανίζεται στην τηλεόραση και ταυτόχρονα στο κινητό το δικό του, των γονιών του και του αδερφού του, ένα βίντεο από τους Anonymous!

Ω, ναι! Οι Anonymous είχαν «χακάρει» όλες τις συσκευές και ενημέρωναν τον Χρήστο ότι… η ευχή του εκπληρώθηκε!

Ο Χρήστος, ενθουσιασμένος, άρχισε να γελάει. Έχοντας ανοίξει όλα τα πακέτα με τα δώρα του και τα περιφερειακά, πήρε και το πολυπόθητο laptop στα χέρια του. Όμως οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει… Δωροκάρτες gaming, για να κατεβάσει τα αγαπημένα του παιχνίδια κι ένα λαχταριστό μενού από γνωστό εστιατόριο συμπλήρωσαν το παζλ της μοναδικής εμπειρίας που είχαν ετοιμάσει για εκείνον οι νεράιδες και τα ξωτικά. Συγκινημένος, ο Χρήστος δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα ζούσε. Στο τηλέφωνο, η νεράιδά του, κατάλαβε το χαμόγελό του και, όταν τον ρώτησε, η απάντηση του Χρήστου τα έλεγε όλα: «Πού να το βλέπατε κιόλας! Είμαι τόσο χαρούμενος!»

θερμά τη ΔΕΔΔΗΕ για τη δωρεά

τους εθελοντές μας: Κατερίνα Αδαμίδου, Κωνσταντίνος Καρίκας

τους χορηγούς σε είδος: Avis, Zproject Photography, Camares, Bitdefender, Παναγιώτης Μηνάς, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!