Από την πρώτη στιγμή που γνωρίσαμε τον Χρήστο, μας έγινε πολύ ξεκάθαρη η αγάπη του για τους Βίκινγκς και την ιστορία τους. Επόμενο ήταν, λοιπόν, η ευχή του να είναι – χωρίς δεύτερη σκέψη – να επισκεφθεί τη Νορβηγία, έναν προορισμό που ονειρεύεται από μικρός. Έχει πάθος με τη σκανδιναβική μυθολογία, τους Βίκινγκς και φυσικά παρακολουθεί τις αντίστοιχες σειρές. Ό,τι αφορά στη σκανδιναβική ιστορία και τους μυθολογικούς θεούς τους (Θορ, Όντιν, κλπ) τον συναρπάζει.

Θα ήθελε πολύ να επισκεφθεί ένα Μουσείο Σκανδιναβικής ιστορίας, να πάει στα Φιορδ και να δει τα πιο γραφικά και άγρια τοπία. Κι έτσι, η νεράιδά του, ετοίμασε ένα πολύ ξεχωριστό ταξίδι για εκείνον.

Επισκέφθηκε το Όσλο και το όμορφο Μπέργκεν, και στη διαδρομή ανάμεσα στις δύο πόλεις έζησε κάτι μοναδικό: είδε τους μαγευτικούς καταρράκτες με συνοδεία κλασικής μουσικής! Το Μπέργκεν φαίνεται πως κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς όπως μας είπε ο ίδιος, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος με πολύ γραφικά και χαρακτηριστικά κτίρια και αυτό το κάνει πιο ιδιαίτερο, ακόμη και από το Όσλο.

Όταν ο Χρήστος επέστρεψε, φρόντισε να επισκεφθεί τη νεράιδα του και να της διηγηθεί όλα όσα έζησε. Η αλήθεια είναι ότι η ευτυχία του δεν μπορούσε να κρυφτεί κι αυτό μας έκανε πολύ χαρούμενους!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox