Ένα ζευγάρι μάτια μπορεί να σε καθηλώσει. Χιλιάδες συναισθήματα μας πλημμύρισαν κοιτάζοντας τα μάτια του Χρήστου. Λαμπερά γεμάτα «αλήθειες» και πλημμυρισμένα με αθωότητα μας έδωσαν χίλιους λόγους παραπάνω να κάνουμε την ευχή του μοναδική, όπως είναι και εκείνος.
Ένας μικρός ήρωας επιθυμούσε να ζήσει το όνειρο του και εμείς βρεθήκαμε αμέσως στο πλευρό του προκειμένου να τον κάνουμε ευτυχισμένο.
Ζήτησε να γίνει αρχηγός της αστυνομίας για να υπερασπίζεται όποιον το χρειάζεται. Ήθελε να τιμωρήσει τους κακούς και να παλέψει για κάθε τι καλό. Με το ίδιο πάθος που «τιμωρεί» τη λευχαιμία και με την ίδια δύναμη που παλεύει καθημερινά για να τη νικήσει, ντύθηκε αστυνομικός και «ρίχτηκε» στη μάχη.
Οι αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν και αναζήτησαν τον αρχηγό τους. Ο Χρήστος ήταν αυτός που απελευθέρωσε τους καλούς από τα χέρια των κακών. Με τόλμη τους έπιασε, τους πέρασε χειροπέδες και τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να τιμωρηθούν.
Άπειρα παράσημα στόλιζαν το πουκάμισο του μαζί με το τεράστιο χαμόγελο που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του. Ο αγώνας του δικαιώθηκε! Ο Χρήστος είναι νικητής. Σε κάθε του αγώνα θα είμαστε εκεί να τον στηρίζουμε. Ο δικός μας ήρωας δε φοβάται και μας δίδαξε πως είναι να κοιτάς κατάματα το κακό και να το αντιμετωπίζεις χωρίς ίχνος δειλίας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν και αναζήτησαν  αμέσως την πολύτιμη βοήθεια του. Ήταν ο αρχηγός τους, αυτός που με την στρατηγική του θα απελευθέρωνε τις νεράιδες του από τα χέρια των κακών. Τους έπιασε, πέρασε χειροπέδες και τους οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό την τιμωρία τους. Μια τιμωρία που πρόσφερε απλόχερα και στην λευχαιμία που τόλμησε να εισβάλλει στη ζωή του ξαφνικά.

 

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές IB1, μέσω του προγράμματος C.A.S Κολλεγίου Ψυχικού, για την πολύτιμη συμβολή και τις τόσο δημιουργικές ιδέες για την οργάνωση μιας ξεχωριστής ευχής για τον Χρήστο μας!

τους εθελοντές μας: Άλκηστις Δεμπεργιώτη, Τζοάννα Λιβέρη, Μαρία Μακράκη, Νατάσα Κανελλοπούλου, Άρτεμις Τόλλη, Ντανιέλα Μάστορα, Δημήτρης Δεληγιάννης, Στέλιος Χρονάκης

τους χορηγούς σε είδος: Puppet Promotion, Golf Prive, Allou! Fun Park, Everest, Airbnb

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)