Ντροπαλός στην αρχή της γνωριμίας μας ο Χριστόφορος, με ένα ιδιαίτερο χαμόγελο που προσπαθούσε να αποκαλύψει το χαρακτήρα και την προσωπικότητα του.

Αυτό άλλαξε στην πορεία. Τον είδαμε να μιλάει ασταμάτητα για τη ρομποτική που τον έχει μαγέψει, τα παιχνίδια στο PS4, όπου περνάει τον ελεύθερο χρόνο του, τη μαγειρική , με την οποία θα ήθελε να πειραματιστεί… μέχρι τότε βέβαια, η προοπτική της καρμπονάρας σε καθημερινή βάση, του φαντάζει τρομερή ιδέα!

Ολόκληρη επιχείρηση έστησε η νεράιδα με τη μητέρα του Χριστόφορου, προκειμένου να στολιστεί το δωμάτιο του και να εκπληρωθεί η πιο βαθιά του επιθυμία.

Και η στιγμή εκπλήρωσης της ευχής του Χριστόφορου είχε φτάσει. Χτύπησε το τηλέφωνο και είδε στην οθόνη του κινητού του τη νεράιδα του να τον καλεί με βιντεοκλήση. Συζήτησαν για την ημέρα που πέρασε, τα πράγματα που έκανε και την ανακούφιση που τελείωσε το διαδικτυακό σχολείο και ξεκίνησαν οι διακοπές.

Προς το τέλος της συζήτησης, η πονηρούλα νεράιδα με πινελιές ξωτικού, του ζήτησε να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του και να της δείξει τις αγαπημένες του γωνιές. Αυτό που αντίκρυσε όμως ήταν απρόσμενο. Τα μάτια του γυάλισαν από συγκίνηση και έπιανε το μέτωπο του μη μπορώντας να πιστέψει τι υπάρχει απέναντι του!

Πραγματικά του ήρθε να λιποθυμήσει από την τόση χαρά, αλλά αμέσως σκέφτηκε πως αν λιποθυμούσε ίσως εξαφανιζόταν ο υπολογιστής! Το βράδυ, εκμυστηρεύτηκε στην αδερφή του, πως δεν θέλει να κοιμηθεί. Πίστευε πως είναι ένα όνειρο κι όταν ξυπνήσει θα λείπει αυτό το κόσμημα επάνω από το γραφείο του.

Εμείς κοιμηθήκαμε με την εικόνα του Χριστόφορου να χαμογελάει κι ευχόμαστε να μην σβήσει ποτέ αυτό το χαμόγελο από το πανέμορφο προσωπάκι του.

θερμά για την υιοθεσία της ευχής τους ακροατές του ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ του ΡΥΘΜΟΣ 949 και όλους τους συντελεστές του!
Ειδικές ευχαριστίες στους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Σταμάτη Din Dan Done, Ιωάννα Λαίου και Βασιλική Μπαρδάνη!

τους εθελοντές μας: Κατερίνα Χναράκη

τους χορηγούς σε είδος: Minoas Production, Sweet House

τις εταιρείες του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την υιοθεσία του σταδίου εκμαίευσης όλων των Ευχών για το 2020 (ΑΚΤΩΡ, ΗΛΕΚΤΩΡ, ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, REDS)