Ως ένας έφηβος με κλίση προς την τεχνολογία και τις μηχανές, ο Χ. περνάει τον ελεύθερό του χρόνο έξω, πηγαίνοντας βόλτες με το μηχανάκι του και τους φίλους του. Από τη διάγνωση και μετά, η καθημερινότητά του άλλαξε. Χρειάζεται να προσέχει πολύ, δεν βρίσκεται τόσο συχνά με τους φίλους του και έτσι περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι. Η ευχή του, λοιπόν, ήταν να αποκτήσει το PlayStation 5, για να παίζει παιχνίδια και να νιώθει πιο κοντά στους φίλους του.

Ο Χ. ήξερε ακριβώς πώς ήθελε να γιορτάσει την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του. Ήθελε να βρίσκεται στον οικείο χώρο του σπιτιού του, με την οικογένειά του, και να έχει εκεί τον αδερφό του για να παίξουν μαζί. Η νεράιδά του, λοιπόν, οργάνωσε ένα μίνι-πάρτι, με μουσική, μπαλόνια, χαμόγελα και πολλά κρεατικά που αγαπάει ιδιαίτερα!

Δύο υπέροχες νεράιδες βρέθηκαν εκεί, για να του δώσουν τα δώρα του και, φυσικά, το πολυαναμενόμενο PlayStation 5, με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, για να απογειώσουν την gaming εμπειρία του. Η τιμονιέρα, όμως, ήταν που του έδωσε τη μεγαλύτερη έκπληξη, αφού δεν την περίμενε καθόλου! Μόλις την είδε αναφώνησε: «Θα μπορώ να τρέχω όσο θέλω τώρα με το αυτοκίνητο!»

Το αγαπημένο του profiterole εν είδει τούρτας, από το καλύτερο στο είδος του ζαχαροπλαστείο της πόλης, αποτέλεσε το πιο «γλυκό» κλείσιμο μιας υπέροχης μέρας! Όπως είπε και ο ίδιος, ήταν το καλύτερο που έχει δοκιμάσει!

Όταν τον ρωτήσαμε για την εμπειρία του από το ταξίδι της ευχής του, μας είπε: «Μακάρι όλα τα παιδιά να νιώσουν αυτή τη χαρά που ένιωσα και εγώ. Η νεράιδά μου είναι η καλύτερη, έκανε πολλά περισσότερα πράγματα από ότι περίμενα!».

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Γεωργία Αγαθονίκου, Όλγα Καραγιάννη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SONY HELLAS, CATERING ΧΟΥΤΟΣ, Choureal – Choux & Profiterole, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency