Ο Χ. είναι ένα γλυκύτατο συνεσταλμένο παιδί που λατρεύει τη ζωγραφική. Του αρέσει πολύ να ζωγραφίζει μικρές και μεγάλες καρδιές παντού, τόσο που μέχρι και στα παπούτσια του έχει φτιάξει καρδούλες.  Όταν επισκέφθηκε τα γραφεία των νεραϊδών για να τους πει την ευχή του, ήταν διστακτικός. Μόλις όμως μας γνώρισε καλύτερα, μας είπε πως αυτό που επιθυμεί πιο πολύ είναι να αποκτήσει έναν δικό του υπολογιστή και μας ζωγράφισε σε ένα μεγάλο χαρτί πολύχρωμες καρδιές για να μας ευχαριστήσει που θα εκπληρώσουμε την ευχή του κι έτσι έκλεψε την καρδιά των νεραϊδών, που έπιασαν αμέσως δουλειά για να εκπληρώσουν άμεσα την ευχή του μαχητή μας και να διοργανώσουν μία ημέρα γεμάτη όμορφες και αξέχαστες στιγμές.

Ένας μοναδικός χώρος φαντασίας, ψυχαγωγίας & εκπαίδευσης ήταν ιδανικός, ώστε ο Χ. να διασκεδάσει και να εκπαιδευτεί μέσα από νέες εμπειρίες! Στην αρχή ήταν ντροπαλός και λιγομίλητος, αλλά σταδιακά άρχισε να νιώθει άνετα και να δείχνει τις προτιμήσεις του στα διάφορα εκθέματα και παιχνίδια. Αισθάνθηκε πραγματικά σούπερ δυνατός και το έδειχνε, αφού κατάφερε να σηκώσει μόνος του ένα ολόκληρο αυτοκίνητο βάρους 2 τόνων στο τμήμα Science! Απόλαυσε την κούρσα με το αγωνιστικό αυτοκίνητο και τον χειρισμό του εκσκαφέα στο τμήμα Adventure. και πήρε μία γεύση από τον θαλάσσιο κόσμο στο τμήμα Ocean που φιλοξενεί στα ενυδρεία του ψάρια, καρχαρίες, σαλάχια και άλλα μοναδικά πλάσματα, με απίθανα χρώματα και ακόμα πιο απίθανα ονόματα.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι γεμάτος εικόνες και γνώσεις, βρήκε μια νεράιδα να τον περιμένει με διάφορα δώρα. Ανοίγοντας ένα-ένα τα κουτιά, ενθουσιαζόταν ανακαλύπτοντας puzzle, επιτραπέζια παιχνίδια και φυσικά μπλοκ ζωγραφικής και μπογιές. Φαινόταν όμως σαν κάτι να αναζητούσε. Αρχικά τον πείσαμε ότι ο πολυπόθητος υπολογιστής θα ερχόταν την επόμενη εβδομάδα, τότε εκείνος πήγε στο δωμάτιο του για να αφήσει όλα τα δώρα που μόλις είχε πάρει, και τότε διαπίστωσε πως ο υπολογιστής του ήταν εκεί και τον περίμενε με όλα τα απαραίτητα gadgets! Φυσικά ξετρελάθηκε. Η μητέρα μας είπε ότι δεν μπορεί να τον σηκώσει από τον υπολογιστή και έχει κολλήσει! Ο Χ. της είπε χαρακτηριστικά «ωραίο και το Xplore αλλά σαν τον υπολογιστή δεν έχει!». Μάλιστα μάθαμε πως έχει βγει απαγορευτικό στην οικογένειά του να μην πλησιάζει κανένας τον υπολογιστή του καθώς είναι μόνο δικός του!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αναστασία Δημητράτζου, Αντώνης Σκλαβούνος

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: : Blue Soft, Secretlab, Fresh Ζαχαροπλαστεία, Γιάννης Μουτουσιάδης,  XPLORE Entertainment Center

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Agency 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!