Καινούργια ποδοσφαιρικά παπούτσια, μία μπάλα ποδοσφαίρου και ένα γήπεδο ήταν αρκετά για τον Χ., για να ζήσει μία μοναδική εμπειρία. Όπως είχε εκμυστηρευτεί στις νεράιδες, ονειρευόταν να ζήσει όλη την εμπειρία ενός ποδοσφαιριστή: ζέσταμα, προθέρμανση, προπόνηση στο γρασίδι! Δεν τον ένοιαζε αν θα είχε κόσμο στις κερκίδες, δεν τον ένοιαζε ποιοι θα ήταν συμπαίκτες του. Αυτό που είχε σημασία για εκείνον ήταν να αισθανθεί ένας σωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!

Και, πραγματικά, ο Χ. τα έδωσε όλα μέσα στο γήπεδο! Ακούραστος, ασταμάτητος, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες προθέρμανσης ώστε να μην τραυματιστεί και όλο χαρά έτρεξε στο γήπεδο. Το «όργωσε» από άκρη σε άκρη, τρέχοντας πάνω κάτω με την μπάλα, δίνοντας πάσες, κάνοντας ελιγμούς και σουτάκια. Παρέα με τους αγαπημένους του φίλους, ο Χ. απόλαυσε έναν μοναδικό αγώνα! Άλλωστε, έχει μάθει να αγωνίζεται στο γήπεδο της ζωής και εμείς του ευχόμαστε να βγαίνει πάντα νικητής!                         

θερμά την NOVIBET για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βικτώρια Τριπολιτσιώτη

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!