Το να ζει στο δικό της παραμυθένιο κόσμο με γοργόνες, πολύ glitter και ευχάριστη μουσική ήταν κάτι που ήθελε πάρα πολύ η Χ. Η ευχή της ήταν να αποκτήσει το δικό της δωμάτιο, γεμάτο έντονα χρώματα και γοργόνες. Νεράιδες και ξωτικά δεν έχασαν χρόνο και προσπάθησαν να εκπληρώσουν όσο καλύτερα μπορούσαν το όνειρο της γλυκιάς Χ. Και το κατάφεραν!

Όλα μέσα στο δωμάτιο θύμιζαν πως βρίσκεται στα αλήθεια στον βυθό της θάλασσας. Μια τεράστια ταπετσαρία σε μπλε, ροζ, μωβ και λιλά αποχρώσεις διακοσμούσε τον κεντρικό τοίχο του δωματίου, μαξιλάρια σε σχήμα όστρακου, glitter, διακοσμητικά  και αυτοκόλλητα έδιναν όλα μία παραμυθένια νότα και δημιουργούσαν ένα «υποθαλάσσιο» σκηνικό. Οι νεράιδες είχαν σκεφτεί από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη λεπτομέρεια, ώστε όλα να θυμίζουν το βασίλειο του βυθού, όπου ζούνε οι γοργόνες.

Όταν έφτασε η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης, η Χ. γεμάτη ανυπομονησία, άνοιξε την πόρτα και έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς αντίκρισε το δωμάτιο των ονείρων της. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που έλεγε και ξαναέλεγε «απίστευτο!». Μαζί με την αδερφή της, άρχισαν να εξερευνούν κάθε γωνιά του, να ανοίγουν τα δώρα τους και να ψαχουλεύουν συρτάρια και ντουλάπες. Χαρούμενες φωνούλες και γέλια είχαν πλημμυρίσει τον χώρο, καθώς τα κορίτσια ανακάλυπταν τον καινούργιο, ολόδικό τους κόσμο. Και όπως μας δήλωσε η ίδια η Χ., δεν θα βγαίνει πλέον εύκολα από εκεί! Με το καινούργιο της δωμάτιο, θα μπορεί να ζει στον κόσμο που αγαπάει και που την κάνει να αισθάνεται πως όλα είναι καλύτερα!

Η μητέρα της, συγκινημένη, μας είπε: «Ήταν μια ημέρα χαράς για όλη την οικογένεια. Το χαμόγελο του παιδιού μου και το γέλιο της εκείνη την ημέρα, έβγαλε από πάνω πάνω μου όλη την κούραση των προηγούμενων ημερών της νοσηλείας της»

θερμά τον κύριο Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ζέκιο Μαρία, Μάστορα Ντανιέλα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, STICKY, VEIS, VITEX, ΓΑΛΙΟΤΖΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, HOMEMARKT, KLIKARETO, IKEA, ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΧΑΒΑΚΗΣ, BED & HOME, AGIOVLASITIS, LITTLE BIG THINGS, MYIKONA, CRAFTBOX, PLUS4U.GR, CUTE SHOP, STICK IT, MAGIC HOLE, ROSE POUPPE, WHITE LINE